Liste over generiske lægemidler hos Walmart

Liste over generiske lægemidler hos Walmart

Walmarts apoteksprogram giver patienterne en billig løsning, når de udfylder recepter for medicin. De generiske lægemidler fra receptprogrammet er betydeligt billigere end deres varemærke-modparter. Selvom ikke alle formuleringer af hvert lægemiddel på listen er tilgængelige, kan lægerne skrive forskrifter for forhold, der spænder fra astma til psykisk sygdom.

Program

Generiske lægemidler fra Walmart's program er til 30-dages og 90-dages forsyninger. Fra april 2011 er en 30-dages levering $ 4 og en 90-dages levering er $ 10. Lægemidlet på receptpligtig medicin indeholder nye lægemidler; Det anbefales at jævnligt kontrollere listen for opdateringer. Standardisering af typen af ​​foreskrevne lægemidler og doser holder omkostningerne håndterbare. Programmet har ikke medlemsgebyrer eller ekstra skjulte gebyrer. Alle Walmart og Sams Clubs-butikker samt nabo-markedets apoteker deltager i apoteket i USA.

Typer af stoffer

De generiske lægemidler, der er tilgængelige fra listen, er ordineret til arthritis, astma, diabetes, glaukom, højt blodtryk, højt kolesteroltal og psykisk sygdom. Albuterol, Lisinopril, Lovastatin, Metformin og Timolol Maleate er blot nogle få. Denne delvise liste over stoffer fortsætter imidlertid med at vokse, da nogle lægemidler til brug for biprodukter tilsættes, og generiske lægemiddelproducenter deltager i programmet. Medikamenter på listen er sammenlignelige med mærker, men en patient skal spørge, om en generisk er en passende lægemiddelbehandling for hans tilstand.

Undtagelser

Under visse omstændigheder kan generiske lægemidler koste mere end $ 4 eller $ 10. Receptpriserne stiger, hvis doseringen er højere end standarden; hvis receptet bruges til at behandle visse kvinders sundhedsproblemer og hvis receptet er udfyldt i visse stater. En forsikret person kan betale mere eller mindre på grund af bestemmelserne i hendes sundhedsplan. Et eksempel på et dyrere lægemiddel er en 30-dages levering af 10 mg Tamoxifen tabletter til $ 9 og en 90-dages forsyning for $ 24. Præpakkede lægemidler sælges kun i de enhedsstørrelser, der er angivet på lægemiddellisten og kan ikke prorateres.

Bekvemmelighed

Hver indledende papirrecept skal udfyldes personligt på apoteket eller sendes med den korrekte formular. Fremtidige recepter fra originale papirprøver kan leveres gratis til et Walmart-apotek eller leveres gratis til kundens hjem. Derudover er hjemmeleveringer begrænset til 90-dages recept. Når en online-konto er oprettet, kan ordrer bestilles, administreres, genopfyldes og automatisk genopfyldes. En online-konto tillader en patient at spore en ordrehistorie eller oprette et medicinsk udgiftsopsummering, der angiver apotekskøb. Ordreoversigten og udgiftsoversigten kan udskrives til nem reference.

Del:
Kommentarer