Liste over forbudte stoffer i Harness Racing

Liste over forbudte stoffer i Harness Racing

I hestevæddeløbssport er heste, der kører bilister i tohjulede vogne, kaldet skulkies race i en bestemt gang, såsom trav eller pacing. Racingsbestemmelser forbyder brugen af ​​stoffer, som vil give hesten en urimelig konkurrencefordel. De stoffer, der er forbudt i seletræning, er også forbudt i andre former for hestevæddeløb.

Propanthelin Bromid

Propanthelinbromid, eller "Blue Magic", øger blodgennemstrømningen til muskler ved at fungere som en relaxer. Afgifter er blevet bragt i adskillige tilfælde til brug i sele racing.

Narkotiske analgetika

Narkotiske analgetika er beregnet til smertelindring, men de virker ogsĂĄ som et stimulerende middel til heste.

etorfin

Etorfin eller "Elephant Juice" er et stort dyrefjerningsmiddel. Det virker som en stimulant i stedet for som beroligende middel, nĂĄr den anvendes i heste i de rigtige doser.

Butazolidin

Butazolidin er antiinflammatorisk og smertestillende, så det ville blive brugt til at forbedre præstationen af ​​en hest med smerte på grund af en skade.

bicarb

Bicarb er almindelig sodavand. Det absorberer mælkesyre, som er et spildprodukt af muskeløvelse, hvilket gør hesten i stand til at opretholde samme anstrengelsesniveau i længere tid. Bicarb er tilladt op til et tærskelniveau.

Koffein

Koffein plejede at være et populært stimulerende middel, men det er let opdaget af moderne tests, så det har givet plads til nyere stoffer.

EPO

EPO (erythropoeitin) er ikke kommet pĂĄ sele racing scene som den har i den menneskelige scene, men det er forbudt.

Anabolske steroider

Anabole steroider blev meget populære i slutningen af ​​1980'erne, men er for det meste blevet en ting fra fortiden, fordi de er så let opdaget med de nuværende testmetoder.

Aminocaproic Acid

To New Zealand harness trainers blev midlertidigt diskvalificeret i september 2009 for at præsentere heste doseret med aminocaproic syre, en medicin, der bruges til at kontrollere blødning i humane hæmofilier.

Del:
Kommentarer