Liste over fødevarer indeholdende højfructosekornsirup

Liste over fødevarer indeholdende højfructosekornsirup

High fructose majs sirup er en billig sødemiddel, der erstattet sukker i tusindvis af produkter i løbet af de sidste 30 år. I 1970 forbrugte amerikanerne mindre end et pund af sirupen om året. I 2010 forbrugte den gennemsnitlige amerikanske forbruget over 60 pund om året, ifølge forskningen fra Princeton University. Producenterne begyndte at reducere brugen af ​​produktet i slutningen af ​​2000'erne på grund af bekymringer for at det indeholder kviksølv og har ført til at registrere fedmeindhold ifølge The New York Times. Alligevel viser en kontrol af mange fødevareetiketter, at ingredienserne forbliver en hæfteklammer.

Bagværk

Mange bagtevarer, herunder engelsk muffins, ruller og hvide og fuld hvede brød, indeholder høj fructos majs sirup. Sirupen hjælper bagt varer med en brun skorpe og bevarer fugt.

Tomatbaserede Saucer

Pizza sauce, spaghetti sauce, ketchup og grill saucer indeholder typisk høj fructos majs sirup, som bruges til at afbalancere tærte tomater og bringe smag af urter og krydderier.

Læskedrikke

Læskedrikke bruger store mængder sirup som kilde til intens sødme. Det hjælper også med at stabilisere smag over den lange holdbarhed af drikkevarer. Kost læskedrikke indeholder normalt ikke sirup.

Korn

Nogle morgenmadsprodukter, især sødede, indeholder høj fructose majssirup. Korn rettet mod voksne indeholder også ofte sirupen, selvom de ikke smager særligt sukkerholdige.

Frugtdrik

Frugtdrik indeholder ofte højt indhold af sirup. Den bruges i flaskejuice, drikkeposer og frosne koncentrater. Høj fructose majssirup har en lavere frysetemperatur end andre sødemidler, og det gør optøningen hurtigere.

Forarbejdede fødevarer

Forarbejdede fødevarer som frokostkød, middagspølse, makaroni og ost, madpakker, madpakker og andre forarbejdede fødevarer indeholder sirupen, fordi det er billigt og giver en lang holdbarhed.

Salat Dressings

I en indsats reducere kalorierne fra olie, tilføjer mange salatforbindelser i stedet for høj fructose majssirup. Fedtfattige og lavt kalorieforbindelser har en tendens til at have højere sirupindhold end forbindinger lavet med oliven eller en anden slags olie.

Yoghurt

Mange yoghurtmærker indeholder sødestoffet. Selv smagsstoffer eller yoghurt linjer, der kaldes "alle naturlige" og "økologiske" indeholder nogle gange høj fructose majssirup.

Hostesirup

Mange flydende hostehæmmende midler og ekspektoranter indeholder høj fructose majssirup. Smagsstoffer, der er udviklet til at smag bedre for børn, har tendens til at have højere mængder sødestoffer.

Del:
Kommentarer