Liste over fødevarer, der hjælper med at miste lugtfedt

Liste over fødevarer, der hjælper med at miste lugtfedt

Regelmæssig motion, herunder kardio- og styrketræning, bør indgå i vægttabsplanen. Men at tabe sig kræver en god ernæring. En velafbalanceret kost indeholder komplekse kulhydrater, fibre, sunde fedtstoffer og protein. Kritisk for at opbygge muskler hjælper protein kroppen med at forbrænde kalorier naturligt. Drikk vand i overflod ved at indtage otte 8-ounce briller hver dag for at hjælpe med at kontrollere sult og øge stofskiftet.

Nødder og frø

Mandler og jordnødder hjælper med at holde din mavefølelse fuld. Høj i umættet fedt og rig på essentielle fedtsyrer, hjælper de med at spille en rolle i vægttab. Undgå saltede nødder på grund af natriumindhold, der kan forårsage oppustethed i vandet. Frø som solsikke, græskar eller hør giver fiberrige indhold, protein og vitaminer. Disse velsmagende frø kan spises alene eller tilsættes for at supplere mange forskellige opskrifter.

æg

Æg hjælper med at metabolisere fedt på grund af vitamin B12, et supplement til nedbrydning af fedtceller. Rig på næringsstoffer, aminosyrer og protein af høj kvalitet, hjælper æg dig med at føle dig fuld længere. På grund af den store mængde protein i æg spiser en eller to til morgenmad, hjælper det med at bremse din appetit og afværge sulten længere.

havregrød

Havregryn giver en stor dosis opløselige fibre, der hjælper med at holde din mavefølelse fuld og hjælpe med at afværge følelsen af ​​sult. Det er bedst at spise usødet og ulavet havregryn, og tilsæt smag med en lille mængde honning eller tørrede frugter.

bær

Bær indeholder en stor mængde fiber, som hjælper med at metabolisere fedt til at hjælpe med at miste maven fedt. Ud over høje fiberindhold indeholder jordbær, blåbær og acai bær store mængder antioxidanter. Antioxidanter giver andre sundhedsmæssige fordele, såsom at bremse aldringsprocessen og sænke risikoen for mange sygdomme.

Kød

Kylling, kalkun og magert oksekød har høj rang i protein og lave umættede fedtstoffer. Fisk som laks og tun er fulde af omega-3 fedtsyrer og højt proteinindhold, også til gavn for at forebygge stresskemikalier, der fremmer fedt abs.

Mejeriprodukter

Fedtfattige mejeriprodukter som fedtfri yoghurt, fedmælk eller fedtholdig ost spiller en rolle ved forbrænding af kropsfedt. Kalcium indeholdt i mejeriprodukter vil også hjælpe med at styrke knoglerne.

bønner

Bønner indeholder kraftige niveauer af fiber, protein, komplekse kulhydrater og jern. På grund af deres høje fiberindhold hjælper bønner med toning og taber sig. Top valgmuligheder omfatter navy, hvid, nyre og lima bønner. Bønner at undgå omfatter refried bønner på grund af det mættede fedt og bagt bønner indeholdende store mængder sukker.

Del:
Kommentarer