Liste over fødevarer, der er rige i østrogen

Liste over fødevarer, der er rige i østrogen

Stress, medicin og naturlig aldring er alle væsentlige bidragende faktorer til nedsat østrogen hos kvinder. Det er det, der gør kvinderne til kvinderne, ifølge Dr. V Craig Jordan, O.B.E., Ph.D., D.Sc., og Vice President of the Medical Science at Fox Chase Cancer Center. Uden de rette niveauer af østrogen kvinder, og selv mænd i mindre grad, kan det heller ikke fungere. Spise de rigtige fødevarer kan medvirke til at øge østrogenniveauet og understøtte kroppens naturlige systemer.

Grøntsager og legumes

Rødder, gulerødder, agurker, ærter, peberfrugter, kartofler, græskar, squash, yams, hvidløg og aubergine. Røde bønner, sojabønner og delte ærter.

Frugter og urter

Estrogenrige frugter er tomater, æbler, kirsebær, blommer, granatæble, papaya og rabarber. Urter omfatter fennikel, humle, anis og persille.

Frø og mejeri

Sesamfrø, solsikkefrø og æg.

Soy Foods

Sojabønner er en meget god kilde til østrogen, og mens de er opført i ovenstående diagram, er de ikke let indarbejdet fra råstaten i den gennemsnitlige persons menuplaner. Gode ​​kilder til sojabønner er fra mad, der er skabt med dem, såsom soy nudler, sojapølser, sojamelk, soja yoghurt, sojamel, sojaost og tofu.

Hørfrø

Ikke en kategori i sig selv, men hørfrø er en af ​​de mest effektive østrogenressourcer. Det hjælper med at forbedre leverfunktionen, bekæmper tør hud og sprøde negle i forbindelse med mangel på østrogen hos kvinder, hjælper med at behandle eksem eller psoriasis, og selv er blevet krediteret med at reducere risikoen for visse former for kræft og hjertesygdom. Hørfrø forbedrer mentale funktioner og lindrer astma.

Inkorporering af østrogenrige fødevarer

Tilføjelse af østrogenkilder til din kost bør ske langsomt for at vurdere forbedringer eller potentielle problemer. Planlæg at tilføje 30 til 50 milligram om dagen, svarende til en kop soyoghurt med en spiseskefuld frisk hørfrø tilsat til din menu hver dag.

Når ikke at spise østrogen rige fødevarer

Kvinder, der går gennem overgangsalder, lider af PMS eller diagnosticeret med brystkræft, fibroider eller cyster i æggestokkene, bør undgå fødevarer, der er rige på østrogen, fordi det kan forværre symptomerne. Nogle fødevarer blokerer faktisk østrogen niveauer, både kroppens egen naturlige skabelse og additiv østrogen. Fødevarer, der blokerer østrogen, omfatter broccoli, boghvede, kål, citrusfrugter, majs, frugt (bortset fra æbler, kirsebær, datoer og granatæbler), druer, grønne bønner, meloner, løg, pærer, ananas, squash, hvid ris, hvidt mel og tapioka.

Del:
Kommentarer