Liste over B17 Rich Foods

Liste over B17 Rich Foods

Vitamin B17 er rapporteret at have kræftbekæmpende egenskaber, selvom den medicinske virksomhed ikke har godkendt denne påstand. Siden 1970'erne, da FDA fjernede det fra vitamin B-komplekserne, har salget af B17-piller, almindeligt kendt som Laetrile, været ulovligt i USA. B17 er imidlertid et næringsstof, der findes i mange velkendte og ofte spistede fødevarer på sikre niveauer. At inddrage B17 i kosten, blive fortrolig med hvilke fødevarer at spise.

Frugter og frø

Vitamin B17 (nitrilosid, amygdalin) findes i store mængder i abrikosfrø og i moderate mængder i æble-, kirsebær-, nektarin-, fersken-, pære-, blomme- og prunefrø. De fleste indenlandske bær, såsom brombær, boysenberry, tranebær, currant, jordbær og hindbær, indeholder B17, men de højeste mængder er i vilde bær.

De fleste frø er i frugtens hårde indre kerne, men nogle frø er i frugtkernen, som i æblet. Ud over frø frø, boghvede, hør, hirse og squash frø levere mellemstore mængder B17. Ifølge det amerikanske kræftforening siger promotorer fra B17 det forhindrer og behandler blodtryk og arthritis smerte, men dets mest velkendte brug er som en kræftbehandling, som er ulovlig.

bønner

Fælles bønner, hvor mange mennesker nyder at spise, indeholder forskellige mængder B17. Sort, fava, garbanzo, nyre, linser og lima er nogle populære bønner, der har høje niveauer B17. Brug af disse bønner i madlavning og i salater er en nem måde at tilføje B17 til kosten.

nødder

Nødder er gode kilder til mange næringsstoffer, og vitamin B17 er en bestanddel af mandler, cashew og macadamia nødder. Selv om den bitre mandel indeholder et højt niveau af B17, er det giftigt, og FDA tillader det ikke at spise i USA. Imidlertid behandles bitter mandler med succes og bruges til mandelekstrakt og smagslikører.

Blade og spirer

Mange blade og spirer indeholder B17. Alfalfa, bete toppe, eukalyptus, spinat og vandkrydde blade, og spirer fra alfalfa, bambus, fava, garbanzo og mung har varierende niveauer af B17. Watercress er især høj i B17.

knolde

Kassava, søde kartoffel og yam indeholder B17. Kassava har en høj mængde B17. Selvom cassava blade er høje i protein, kan de ikke spises rå på grund af deres cyanogene glucosider, der omdanner til cyanid på grund af et naturligt enzym i kassava. Korrekt kogt cassava er sikkert at spise.

Del:
Kommentarer