Lipotrop indsprøjtning til vægttab

Lipotrop indsprøjtning til vægttab

Juvederm er en injicerbar gel, der bruges til at fylde rynker og folder i huden for at minimere tegn på aldring. På trods af at Juvederm er godkendt af FDA så effektivt og sikkert, udgør injektionerne en risiko for bivirkninger hos nogle patienter.

Typer af almindelige bivirkninger

Juvedermes mest almindelige bivirkninger påvirker huden, hvor du modtager injektionen og omfatter rødme, smerte, ømhed, irritation, hævelse, udseende af klumper, blå mærker, kløe og misfarvning.

Tidsramme

De fleste bivirkninger af Juvederm aftar inden for den første uge efter din behandling, ifølge dets officielle hjemmeside.

Drug Interactions

Hvis du tager aspirin eller ibuprofen regelmæssigt eller på dagen for din behandling, er det muligt at udvikle langvarig blødning fra Juvederm injektionen. Efter Juvederm kan kemiske peeling eller andre typer hudbehandlinger resultere i betændelse i huden.

Risici

Nogle patienter udvikler alvorlige allergiske reaktioner over for Juvederm, der forårsager udslæt, åndenød, brystsmerter og hævelse af ansigt, ekstremiteter eller hals. Hvis du oplever tegn på en allergisk reaktion efter din Juvederm-behandling, skal du søge hurtig lægehjælp.

Overvejelser

Kvinder, der er gravide eller ammer, bør ikke bruge Juvederm på grund af potentielle risici for din baby. Hvis du har en historie med immunsystemsundertrykkelse på grund af medicin eller sygdom, har du en øget risiko for infektion efter en Juvederm-behandling.

Del:
Kommentarer