Lidokain 5% Vs. Emla Cream

Lidokain 5% Vs. Emla Cream

Selvom Lidocaine 5% og Emla creme har lignende anvendelser, viser nyere kliniske undersøgelser, at Emla creme, når de anvendes som anvist, kan være mere effektive.

Definition

Lidocaine og Emla creme anvendes begge som et dumme middel til nogle hudbetingelser og som smertestillende til mindre behandlinger og kirurgiske indgreb i nærheden af ​​anal- eller kønsregionerne. De bruges også af tatoverings kunstnere og plastikkirurger.

Lidocaine 5%

Lidocain 5% pakkes i form af en gel. Den er til rĂĄdighed over disken til en meget lavere pris end Emla creme.

Emla Cream

Emla er en kombination af 2,5% lidocain og 2,5% prilocaine. Til forskel fra Lidocaine 5% er den kun tilgængelig som recept.

Double-Blind Study

En dobbeltblind undersøgelse foretaget af Institut for Oral Medicinsk og Kirurgisk Videnskab ved University of British Columbia sammenlignede de numbende effekter af Lidocaine 5% og Emla Creme. I undersøgelsen anvendte forskerne cremerne til patientens mund og derefter målte dybden af ​​smertefri sonder i premolarområdet.

Studieresultater

Patienter, der fik Lidocaine 5%, oplevede smertefri sondering til 1,9 mm. Imidlertid oplever patienter, der fik Emla creme, ikke smerter til en dybde pĂĄ 2,8 mm.

Del:
Kommentarer