Lever Detox

Lever Detox

Der er mange grunde til, at du måske skal afgifte leveren. Det kan være at "foråret rense" leveren og slippe af med toksiner, tabe sig og begynde at spise sundere, at komme sig ud af en leverdysfunktion eller at afslutte alkohol eller stofmisbrug. Men uanset hvad årsagen, en rensning kan genskabe vitalitet, øge immunsystemet og forny sundhed.

Afgiftning af leveren

Ved afgiftning af leveren bliver du ikke kun fri for uønskede toksiner, men du genopretter også sundhed. For at leveren skal fungere korrekt, skal du gøre kloge valg om de fødevarer, du spiser.

Retningslinier

Inden du starter en kost eller afgiftning, skal du søge lægehjælp fra en sundhedspersonel, der er vidende om at afgifte leveren.

Spiser sundt for leveren

Ifølge Ann Louise Gittleman, Ph.D., C.N.S., lavt kulhydrat kostvaner opmuntre til at spise overskydende kød og afholde spisningen af ​​fiberrige fødevarer. Denne type diæt hæmmer korrekt fordøjelse og overbelaster leveren, siger Gittleman. Når leveren er overbelastet, kan den ikke nedbryde fedtstoffer, og en person er mere tilbøjelig til at gå i vægt. At slippe af med toksinerne i din krop giver mere energi, vægttab, forbedret hukommelse, sund hud, et forbedret eliminationssystem, færre mad og kemiske følsomheder, forbedret celleregenerering og bedre fordøjelse, siger hun.

Afgifte leveren og tabe sig

Der er mange leveren rensende kostvaner, men alle lægger vægt på frisk frugt, grøntsager og hele fødevarer som brun ris. Dr. Sandra Cabot, en lege, siger, hvis du vil kontrollere din kropsvægt og afgive leveren, så spis så mange råvarer. Cabot anbefaler at gå på en otte-uger spiseplan for at styre vægt og afgift:

Ca. 30-40 procent af din kost skal være rå frugter og grøntsager. Prøv og spis en rå frugt eller grøntsag med hvert måltid.

Spis avocados, bananer, mango, papaya, ananas og spirer. Den indeholder nyttige enzymer.

Sørg for at du får nok C-vitamin ved at spise acerolla kirsebær, rosenhips, broccoli, grapefrugt, kale, kiwi, appelsiner, jordbær og cayenne.

Spis mad, der indeholder antioxidanter for at bekæmpe frie radikaler, der dræber celler. Antioxidant rige fødevarer er mælkebøtte greens, dulse eller kelp, hvidløg, shitake svampe, reishi svampe, citrusfrugter, æbler, kiwier, pærer, gulerødder og selleri.

At spise økologiske fødevarer er også vigtigt. En masse fødevarer, herunder frugt og grøntsager, indeholder pesticider og herbicider

Drik mindst otte glas filtreret vand hver dag.

Få mindst 30 minutters motion hver dag for at hjælpe med stress og elimineringsprocessen.

Lægemiddel eller alkohol lever detox

Afslutning af stoffer eller alkohol er en livsstilsændring, som kan være meget vanskelig. Processen med at opgive en afhængighed er meget lettere, når du går på et leverafgiftningsprogram. Men rensning af lever og krop er bare begyndelsen, siger Treatment Centers Association. Patienterne skal gennemgå mental og følelsesmæssig helbredelse. Lever detox er et af de første trin i genopretning. En leverafgiftning kan reducere tilbagetrækningssymptomer, fremskynde genopretningen og forbedre dine chancer for at forblive ædru og stoffri, hjælpe med at reparere beskadigede leverceller, forbedre fordøjelsen og øge energi.

Detox for leverdysfunktion

Der er mange ting, der kan forårsage lever dysfunktion: dårlig kost, bestrålede og forarbejdede fødevarer, en reaktion på stoffer eller giftige kemikalier og overdreven alkoholindtagelse.

Rensning af leveren kan hjælpe med at reducere symptomer. Du bør konsultere en læge om test, hvis du har mistanke om, at din lever er beskadiget. Symptomer på en overarbejde lever er uforklarlig vægtforøgelse, langsom eller dårlig metabolisme, abdominal oppustethed, mad og kemisk intolerance, følelse humør eller deprimeret, dårlig hukommelse, ekstrem træthed og belagt tunge og dårlig ånde.

Linda Rector-Page, N.D., Ph.D., har anbefalinger til at genopbygge en overarbejde lever: En diæt på mindst 60 procent frisk mad; Begrænset mælkeindtagelse Spiser cruciferous grøntsager som broccoli eller brusselspirer; Drikker mindst otte glas vand om dagen for at tilskynde skylning; Undgå al alkohol, koffein, rødt kød og mættede fedtstoffer; Få masser af C-vitamin; Drikke urtete såsom kamille, mælkebøtte eller pau d 'arco; Dagligt forbrug af en grøn drink, såsom hvedegræs eller byggræs; Mindst 30 minutters træning om dagen, som yoga, t'ai chi, svømning.

Del:
Kommentarer