Lean Cuisine Diet Plan

Lean Cuisine Diet Plan

Lean Cuisine er en linje af frosne tv-middage, der består af lavt kalorieindhold, fedtfattige måltider og snacks. Mens en livslang diæt bestående af kun Lean Cuisine mad ikke anbefales, ville en kortsigtet plan være til gavn for dieters søger at tabe sig, mens du er på farten.

Opholder sig

Lean Cuisine tilbyder seks forskellige typer måltider: One-Dish favoritter; Café Classics; Comfort Classics; Spa Cuisine Classics; Afslappet spisning og middagstid vælger. Hver kategori tilbyder hurtige, nemme indganger eller portioner, der typisk består af ikke mere end 10 gram fedt og 300 kalorier pr. Portion, og nogle gange så lavt som seks gram fedt og kun mere end 150 kalorier. Den nederste linje er Lean Cuisine har masser at vælge imellem, når det kommer til frokost og middag.

Morgenmad mangel

En ulempe ved Lean Cuisine-linjen er, at selskabet ikke tilbyder en morgenmadsparti (medmindre du er okay med kylling florentinsk lasagne som dagens første måltid). Så alle, der ønsker at følge en Lean Cuisine Diet Plan, bliver nødt til at komme med deres egen mad til at starte dagen. Sunde morgenmad valg omfatter fedtfattig yoghurt kombineret med et æble eller appelsin, en kop havregryn med lavt fedt sødestof eller højt fiber, lavt sukker korn (såsom total) med skummetmælk og jordbær.

Masser af frokost

Lean Cuisine har masser at byde pĂĄ nĂĄr det kommer til relativt sunde, fede madvarer - fra kylling med mandler (250 kalorier, 4 gram fedt) til Beef Portabello (220 kalorier, 6 gram fedt) til Deluxe French Bread Pizza 340 kalorier, 10 gram fedt).

AftensmĂĄltider

Middagsservicekategorien af ​​Lean Cuisine-linjen er lavet til dit sidste "store" måltid af dagen, med elementer som Orange Peel Chicken (280 kalorier, 9 gram fedt) eller Steak Tips Dijon (280 kalorier, 7 gram fedt) blandt dem. De fleste af valgene på Dinner Selects, Café Classics og Spa Cuisine Classics kommer med et hovedretter og en side af grøntsager og ris eller kartofler (hvilket betyder, at Lean Cuisine ikke er ideel til nogle på en lav-carb diæt).

Ulemper og kosttilskud

Mens der er fordele ved at følge en plan, der hovedsagelig består af Lean Cuisine-elementer, er der nogle få negative aspekter. For en, Lean Cuisine måltider, som de fleste frosne fødevarer, har tendens til at være højt i natrium. Så det ville nok være godt at supplere en Lean Cuisine-baseret kost med friske frugter og grøntsager mellem måltider - samt seks til otte 8-oz. glas vand om dagen. De fleste ernæringseksperter anbefaler også at spise fem eller seks mindre måltider hver dag, så en kost, der udelukkende består af Lean Cuisine, vil ikke nødvendigvis være sund og vil sandsynligvis besejre formålet med at tabe sig. Den klogere ting at gøre ville være at gøre fornuftige valg i løbet af dagen og have en Lean Cuisine entree til middag eller frokost.

Del:
Kommentarer