Lacrosse regler og straffeopkald

Lacrosse regler og straffeopkald

Lacrosse er et kontaktspil spillet af 10 spillere: en målmand, tre forsvarere, tre midtbanespillere og tre angribere. Lacrosse spilles normalt på et fodboldbane eller lignende overflade, og spillerne bruger en crosse, en lang pind med et net vedhæftet til enden for at bære og passere bolden.

Der er personlige fejl og tekniske fejl i lacrosse. En personlig fejl kommer med et til tre minutter straffetid for den krænkende spiller, mens en teknisk fejl fører til en 30-sekunders straf eller en ændring af besiddelse.

Holding og forstyrrelse

Kropskontrol er kun tilladt i lacrosse, hvis modstanderen har bolden eller er inden for fem meter af en løs bold. Enhver kontakt fra ryggen eller i benene eller hovedet er en straf. Holding kaldes, når en spiller stopper bevægelsen af ​​en modstander eller en modstanderens pind, og interferens er ens, fordi det er et opkald, når en spiller interfererer med en anden spiller evne til at bevæge sig rundt om feltet. Kropskontrol er en personlig fejl.

offsides

Hvert hold skal holde mindst fire af sine 10 spillere, herunder målmanden, i den defensive halvdel. Tre offensiv spillere skal altid forblive i den modsatte halvdel af feltet, mens tre spillere er fri til at bevæge sig op og ned på banen, som spillet kræver. Offside kaldes, når et hold har det forkerte antal spillere på begge sider af midtbanelinjen. Offside er en teknisk fejl.

Screening

Screening af spillere er ikke tilladt i lacrosse. En spiller, der kontakter en modstander for at holde modstanderen fra at beskytte en anden spiller, er skyldig i ulovlig screening. Screening er en teknisk fejl.

Stalling

Lacrosse er et spil med konstant bevægelse, og standsning er en straf. Når et hold forsætligt holder bolden uden anstrengelse for at fremme det, normalt med det formål at løbe uret, vil dommeren straffe det for at holde fast og tildele besiddelse til modstanderne.

Når målvagten får bolden, har han fire sekunder at bære eller videregive bolden ud af målvæksten (området omkring målet). Når et hold overtager bolden i sit defensive område - der strækker sig 20 meter ud af målet - det har 20 sekunder at flytte bolden forbi midtbanen, og når det krydser midterlinjen, skal det gå ind i angrebsområdet (20 yards ud af målet) foran sine modstandere mål inden for 10 sekunder. Stalling er en teknisk fejl.

Ulovlig Crosse

Der er specifikke regler for størrelsen af ​​spillerens crosse. Crosse er 40 til 42 inches lang for angribere og midtbanespillere og 52 til 72 inches for forsvarere. Hovedet af crosse skal være mellem 6 1/2 og 10 inches bredt bortset fra de kryds, som målmanden bruger, hvilket er 10 til 12 inches bredt. Der er også en grænse for dybden af ​​lommen, hvor bolden bæres.

En crosse, der er blevet ændret og ikke opfylder disse specifikationer vil blive taget ud af spillet. Brugen af ​​en ulovlig crosse er en personlig fejl.

Afværge

Når han er i besiddelse af bolden, med en modsatte spiller, der forsøger at kontrollere ham ved hjælp af sin pind, må en offensiv spiller ikke bruge sin frihånd til at skubbe eller holde forsvareren væk. For at gøre det er en straf kaldet afværge; Dette er en teknisk fejl.

Del:
Kommentarer