Krav til College Basketball Manager

Krav til College Basketball Manager

Arbejdstagerne for basketballchefer varierer betydeligt afhængigt af kollegiet og trænerens behov. En leder tjener som logistisk hjælp under spil og praksis, og hans ansvar kan variere fra at køre simple ærinder til at udføre opgaver, som assistentbusser ellers måtte påtage sig. Skoler, der konkurrerer på højeste niveau, kan have så mange som 10 elevledere; andre kan have en eller ingen.

Practice Pligter

Lederen giver udstyr og midler til at køre en komplet praksis. Det omfatter typisk at få gymnastiksalen klar til basketball; og levere ure, bolde og andet udstyr, der skal bruges i løbet af øvelsen. Under praksis giver chefer vand og håndklæder til spillere og trænere, og udfører opgaver, der kræves af coaching medarbejdere. Ledere rydder op i retten og sætter udstyr væk efter praksis.

Andre opgaver tilføjes ofte. For eksempel sagde Ryan Schlaich, en studieleder ved University of California, Berkeley, at han laver kopier af øvelsesplanen og distribuerer dem til trænerne før starten af ​​øvelsen.

Ledere tjener ofte som advokater før og efter øvelse ved at overføre bolde til spillere under præ-øvelsesøvelser eller efter træningsøvelser, ifølge Ryan Marchadt, en studieleder ved San Jose State University. Ledere ankommer omkring en time før træning og efterlader en time efter træning, og deres arbejde tager cirka seks timer om dagen.

.

Spildagspligter

Ledere forbereder bænkområdet, så håndklæder, vand og udstyr er tilgængelige for spillere og trænere. Under spillet hjælper de spillere og trænere, især i timeout. Ledere deler opgaver under et spil, ifølge Schlaich. Man vil være ansvarlig for at give træneren med whiteboard (hvor spiller er diagrammeret for spillere i timeout). En anden er ansvarlig for at have stole klar til spillere og trænere i timeout osv. Det er vigtigt, ifølge Schlaich, at se fremad, for at bestemme, hvornår timeouter sandsynligvis vil blive kaldt, længden af ​​particuar timeout og hvad der skal bruges.

Lejlighedsvis vil ledere have opgaver i forbindelse med spil og spillerhåndtering. Marchand, for eksempel, holder statistikker over de skud, modstanderen forsøger under et spil og holder styr på substitutioner foretaget af modstandersamfundet. Denne type ansvar er dog sjældent.

Vejspil ansvar

Ledere kan have ekstra opgaver, hvis de ledsager holdet til spil hjemmefra, selv om ikke alle ledere rejser med holdet på vejspil. Schlaich er ansvarlig for at transportere spillernes game uniformer, praktisere uniformer og sneakers til stedet og sørge for at uniformerne bliver vasket, mens holdet er på vej. Han siger, at denne opgave ofte kræver kommunikation og alliancer med lederne af hjemmeholdet. Schlaic fungerer ofte som en passer til øvelser under praksis væk fra hjemmet.

Offseason Pligter

Ledere udfører opgaver anmodet af holdets medarbejdere, når det ikke er basketball sæson. De hjælper i løbet af off-season spiller træning, som ofte omfatter passerer eller rebounding for spillere under borgerlige øvelser.

Marchand laver logistiske forberedelser til holdets banket og har tendens til at besøge rekrutter. Schlaich indsender informative data om spillere og rekrutterer i computerfiler og sender spørgeskemaer til potentielle rekrutter.

At fĂĄ jobbet

Der findes ingen foreskrevet metode til at blive elevleder. Marchand siger, at det er meget som at ansøge om et job. Det kræver at kontakte nogen på coachingpersonalet, give et CV og have et eller to interviews med medlemmer af coachingpersonalet, der bestemmer, om ansøgeren skal ansættes.

Belønninger

Ledere modtager normalt ingen løn for deres arbejde, selv om der er undtagelser. Schlaich på California-Berkeley siger, at universitetet betaler en del af sin undervisning på grund af hans arbejde som leder. Han modtog også samme mesterskabsring som spillere og trænere modtog for at vinde konferencemesterskabet i 2010. Oftere bliver elever ledere, fordi de er lidenskabelige med basketball og vil være tæt involveret. Nogle, som Schlaich og Marchand, ønsker at være involveret i coaching eller basketball operationer efter eksamen og bruge denne erfaring som forberedelse.

Advarsler

En leder for University of Southern California fik en teknisk fejl for at være for åbenlyst i sin kritik af officeringen under et spil i 2010, hvilket resulterede i ekstra frie kast til modstanderen. Denne leder var lettet over hans opgaver efter kampen.

Del:
Kommentarer