Krav til afstand af træningsudstyr

Krav til afstand af træningsudstyr

Uanset om du planlægger grundplanen for et hjemmeværelse gym eller køber et medlemskab på et fitnesscenter, vil layoutet af træningsudstyret bestemme effektiviteten af ​​din træning. Udstyret skal fordeles for at maksimere effektiviteten ved at muliggøre en let overgang mellem maskiner rettet mod lignende muskelgrupper. Vælg et layout, der er mest egnet til dine fitnessbehov.

Generelt udstyrsretningslinjer

Træningsudstyr skal placeres i henhold til den målrettede muskelgruppe og faren for øvelsen. Således skal alt udstyr, der retter sig mod brystmusklerne, som f.eks. Bænkpressen, den skrånende presse og brystflyvningen, grupperes i samme nærhed. Dette vil muliggøre en mere effektiv træning ved at begrænse rejsetiden mellem øvelser. Derudover skal udstyr, der er målrettet mod sekundære muskelgrupper, indgå i den pågældende del af grundplanen. For eksempel er brystets træning også rettet mod triceps. Mange træningsrutiner kræver, at du træner de primære og sekundære muskelgrupper i samme træning. Lad så meget plads som er nødvendigt for at forhindre en maskine i at forringe bevægelsen af ​​et tilstødende udstyr.

Offentlige Gyms

Offentlige sportscentre har meget mere plads end hjemmecentre. Som følge heraf kan de tilbyde et større udvalg af træningsudstyr, som vil træne et bredere udvalg af muskelgrupper. Med så mange udstyr er offentlige sportscentre mere interesserede i at placere relaterede maskiner på et område, fordi de ønsker at gøre træningen så effektiv som muligt for deres medlemmer. Generelt har offentlige fitnesscentre et par meter mellemrum mellem tilstødende træningsudstyr. Dette er til sundhedsmæssige formål, fordi medlemmer ikke ønsker at udføre øvelser, mens nogen hoster ved siden af ​​dem. Selvom offentlige motionscentre opkræver medlemsafgifter, giver det store udvalg af udstyr og afstanden mellem maskinerne deres medlemmer en grundig og effektiv træning.

Home Gyms

Hjemmetræer er mindre bekymrede over antallet af maskiner og afstanden mellem udstyret. Rummet i et gym er begrænset. Vælg således udstyr, som giver mulighed for flere øvelser og placere maskinerne så tæt sammen som muligt. Et hjem gym er beregnet til en hurtig og effektiv træning, fordi den har færre muligheder end et offentligt gym. Undlad at simpelthen fylde området med udstyr. Lad nok plads til bevægelse og et åbent område til strækning og hvile. Et træningscenter, der er for rodet og pakket, gør det vanskeligt at få en produktiv træning. Fordi et hjemmeværelse gym har et meget begrænset antal brugere, er sundhedsproblemer ikke så relevante for et problem.

Fri plads

Det frie rum i et træningsplan er lige så vigtigt som træningsudstyrets layout. Frivægt træningsudstyr er ikke begrænset til et bestemt område. Håndvægte kan rulle og vægtplader kan falde. Inkluder nok tomt rum omkring frivægtstationer for at forhindre mulig skade og give mulighed for en mere dynamisk træning. Også dedikerer et bestemt område af gymnastiksalen til stretching, abdominal øvelser og kerne træning. Dette område bør være fri for træningsudstyr og så vidt muligt fra frivægtstationer.

Del:
Kommentarer