Kost til Triple Bypass Surgery

Kost til Triple Bypass Surgery

Efter at have tredobbelt bypassoperation betyder det ikke, at du skal gå tilbage til dine gamle vaner. Der er mange ting, du bør gøre som at holde op med at ryge, starte et træningsprogram, se dit kolesterolniveau, se dit blodtryk og opretholde en sund vægt. At starte en kost er ikke let, men at vide, hvad man skal gøre, kan hjælpe dig med at blive på vej til at være sund.

Kost Dos

En lav kolesterol kost er en, der er fuld af friske frugter, grøntsager, korn, korn, nødder og frø, fordi disse fødevarer indeholder ingen kolesterol. En lav kolesterol kost omfatter friske frugter såsom appelsiner, bananer og æbler; grøntsager såsom salat, tomater, broccoli og gulerødder; og fuldkorn såsom klid, havregryn og fuldkornsprodukter. Havregryn er et godt måltid til morgenmad, fordi det har været kendt for at hjælpe med at sænke kolesterolet. Juice som prune og tomatjuice er især godt for lavt kolesterolindhold. Desuden er tørbønner som linser og sorte bønner også en god kilde til protein uden alt kolesterol. Det er vigtigt at spise magert kød og fedtfattige mejeriprodukter.

Madlavning Dos

Brug sunde fedtstoffer, såsom canolaolie, olivenolie eller plante sterol spredes ved madlavning. Nogle mennesker har svært ved at tilpasse sig en ny diæt, fordi de føler, at deres mad mangler smag uden alt smør og fedt. Men at tilføje forskellige krydderier og urter som oregano, basilikum, persille, rosmarin, timian, koriander, koriander eller spidskommen kan hjælpe med at tilføje en masse smag til enhver skål. Grilling din mad og grillning eller dampende grøntsager i stedet for stegning dem vil også hjælpe dig med at forbedre dit generelle helbred.

Diæt ikke

Der er en række fødevarer, der bør undgås, hvis du har haft en triple bypass-operation. Det kan være svært for dig at modstå disse fødevarer i starten, men når du er vant til at spise en sund kost, kan du ikke engang ønske om disse ting. Selvom det er klogt at undgå at spise æg, kan du bruge et ægsubstitut, som findes i de fleste supermarkeder. Reducer dit indtag af mættet fedt, der findes i fødevarer som ost, fuldmælk, is, slik, bagevarer og kaffebønner. Undgå kød med masser af fedt, såsom bacon samt organer som lever, da disse er højt i kolesterol. Undgå også creme fraiche, salt og andre fede tilsætningsstoffer.

Madlavning gør ikke

Ved madlavning skal du undgå de dårlige fedtstoffer som smør, transfedt margarine og flerumættede olier, da disse er det, der formentlig tilstoppede dine arterier i første omgang. Undgå saucer, der er lavet med tung fløde som Alfredo eller carbonara sauce og cremet pesto. Vælg en olivenoliebaseret sauce i stedet, som kan blandes med fisk og skaldyr eller grøntsager. Tilsæt lidt eller intet salt ved madlavning, og undgå at stege din mad og grøntsager så meget som muligt.

Del:
Kommentarer