Kost til at krympe en meningioma

Kost til at krympe en meningioma

Et meningiom er en tumor placeret i membranerne nær hjernen og rygmarven. De fleste meningiomer er godartede, selvom et lille mindretal af meningiomer er ondartede. Godartede meningiomer kræver muligvis ingen behandling, hvis de er små og ikke viser tegn på vækst over tid. Men store meningiomer kan forårsage forstyrrende symptomer som hukommelsestab, hovedpine, høretab, synsproblemer og endda anfald, hvis de ikke behandles. En ikke-invasiv løsning til krympende meningiomer er at vedtage en sund kost, der indeholder masser af frugter i grøntsager, tilstrækkelige mængder vitamin E og meget lille salt.

Frugt og grønt

Det er afgørende at spise en diæt med masser af frugt og grøntsager for at krympe et meningiom. Ifølge en case-kontrol undersøgelse udført af Harbin Medical College i Heilongjiang-provinsen i det nordøstlige Kina, forbruges en overvejende plantebaseret kost indeholdende betydelige mængder kål og løg det mest effektive middel til at krympe godartede meningiomer og forhindre udvikling af maligne meningiomer ( Se Reference 1). Frugter og grøntsager er afgørende for mennesker med meningiomer, fordi disse fødevarer indeholder phytonutrienter, der krymper tumorer og støtter et sundt immunsystem.

E-vitamin

Det er vigtigt at forbruge tilstrækkelige mængder vitamin E i din kost, hvis du er diagnosticeret med en meningiom. E-vitamin understøtter sundt hjernevæv, reducerer hævelse og krymper tumorer (se referencen 2). Den anbefalede dosering af E-vitamin til patienter med meningiom er typisk 200 mg dagligt. Nødder og frø er rige på vitamin E og vil derfor hjælpe med at reducere meningiom størrelse.

Lavt salt

Mennesker med meningiom skal reducere saltindtaget. Salt forøger væskeretention og intrakranielt tryk, som får tumorer til at svulme (se Reference 3). Ved at skære ned på saltforbruget kan du reducere trykket på meningiom og lade det falde. At reducere mængden af ​​natrium i din kost vil også forbedre dit generelle helbred.

Del:
Kommentarer