Kost Plan at hjælpe mænd se mere kvindelig

Kost Plan at hjælpe mænd se mere kvindelig

Øget feminine kvaliteter hos mænd kan opnås gennem nogle ret grundlæggende diætændringer. For at opnå dit mål, vil du gerne forbruge en diæt, der sigter mod at minimere produktionen af ​​testosteron samtidig med at man maksimerer produktionen af ​​østrogen. Selvom dette ikke vil have så stor effekt på at øge kvindelighed som en kombination af receptpligtige medicin og kirurgi, vil det give nogle fordele i din søgen efter at reducere maskulinitet.

Pro-østrogen kost

Forbruge en diæt med lavt fedtindhold og protein (undtagen sojaproteiner og mælkeprodukter) og højt i kulhydrater for at øge feminine kvaliteter. Denne diæt er det polære modsatte af en pro-testosteron diæt, der understreger produktionen af ​​det kvindelige køns hormon østrogen samtidig med at man minimerer produktionen af ​​det mandlige kønshormon testosteron. Hold din kost begrænset til plantebaserede kilder til ernæring, såsom frugt, grøntsager og fuldkorn - kulhydrater skal udgøre mellem 60 og 70 procent af din kost. Omvendt behold diætfedt begrænset til 20 procent eller mindre af de samlede kalorier. En undersøgelse offentliggjort i 1996 i American Journal of Clinical Nutrition viste, at kostvaner, der var højere i fedt, havde den effekt at øge testosteronniveauet med op på 10 procent. Derfor vil undgå fedt bidrage til at minimere testosteronproduktionen og øge kvindelige kvaliteter. En anden undersøgelse, der blev offentliggjort i 2001 i Journal of Endocrinology, viste, at sojforbruget sænkede testosteronniveauerne; lager op på sojaproteiner samtidig med at man undgår andre typer proteiner og spiser kun 60 til 80 gram gram protein pr. dag. Dette vil give din krop nok protein til at opfylde sine basale behov, samtidig med at du minimerer din samlede muskelmasse og øger dit udseende af kvindelighed. Til sidst skal du fylde på mejeri (men sørg for ikke at overskride dine proteinanbefalinger): Oplysninger fra Harvard Gazette viste, at mellem 60 og 80 procent af østrogen forbruges hele dagen er fra mejeriprodukter.

Måltidsmuligheder

Forbruge fem eller seks daglige måltider fordelt ud hver anden til tre timer. Hvert måltid skal være ret afbalanceret, indeholdende en frugt eller grøntsag, en helkorn, en sojabaseret proteinkilde, et glas mælk og en nominel mængde fedtindhold. En prøve måltid, mens du følger denne fremgangsmåde, kan bestå af tofu serveret med bønnespirer og broccoli og en halv servering af mandler. Et andet potentielt måltid på denne feminine kost kan indeholde miso, en saladsalat, frisk hvedevalser og en lille mængde smør (for fedtindholdet).

Del:
Kommentarer