Korrekt måde at anvende patches på karateuniformer

Korrekt måde at anvende patches på karateuniformer

De fleste karatesystemer har retningslinjer for hvor og hvordan man placerer pletter på en uniform. Disse patches betegner forskellige præstationer, som f.eks. At komme frem til en ny rang eller blive instruktør. Med nogle få enkle teknikker kan du selv anvende karate patches hver gang du tjener dem.

Korrekt positionering

Når du tjener nye patches, spørg din karate instruktør, hvor de skal gå på din uniform. Pin patcherne på plads med sikkerhedsnåle eller tryllestænger. Prøv på din uniform for at være sikker på, at patcherne er placeret korrekt.

Syning

Sy på plasterne med hånden med en nål og en tråd eller med en symaskine. Maskinens syning tager mindre tid og giver en stærkere binding end håndsyning. Match trådfarven med den af ​​patchens kant, og til maskinsømning matcher den indvendige undertrådfarve med den ensartede farve. Fjern stifterne, mens du syr.

Stryge og lime

Påstrygninger og stoflimmer gør kort arbejde med at påføre patches til karate uniformer. Disse metoder producerer imidlertid ikke så stærk en binding som at sy. Desuden kan pletter, der er limet eller stryges på din uniform, løsne sig over tid eller forårsage beskadigelse af stoffet.

Del:
Kommentarer