Kolon Rens & Alkohol

Kolon Rens & Alkohol

Over tid skaber alkoholbrug toksiner, der sætter stress på indre organer, herunder nyrer, lever og bugspytkirtlen. Kolonrensning fjerner toksiner og affald fra kroppen hurtigt. Dette hjælper disse organer til at fungere mere effektivt og hjælper fordøjelsessystemet til at arbejde mere effektivt.

Fungere

NĂĄr folk holder op med at drikke deres organer, kan de smerte som giftstoffer forlade deres krop. Spyling af affald fra tyktarmen letter afgiften ved at minimere abstinenssymptomer.

Betydning

Alkohol kan irritere tyktarmen, der forårsager symptomer som diarré, forstoppelse eller tab af appetit. Langvarig alkoholanvendelse har også været forbundet med irritabel tarmsyndrom og mere signifikant øger risikoen for udvikling af kolorektal cancer.

typer

Tyktarmen kan renses med en kost rig på rå frugter og grøntsager, samtidig med at man undgår raffinerede sukkerarter og alkohol. Forskellige hjælpemidler er tilgængelige i form af piller, drikkevarer, afføringsmidler, kapsler, urtete, enzymer og pulvere. Den mest hurtige måde at rense tyktarmen på er colon vanding.

Tidsramme

Det kan tage fra 3 til 4 uger op til flere mĂĄneder for at afgifte og rense tyktarmen.

Fordele

Blandt fordelene ved kolonrensning er en stigning i energi, mere udholdenhed, vægttab, lydsøvn, en reduktion i humørsvingninger og angst og en forbedret sexdrev.

Del:
Kommentarer