Kids Sports: Bowlingregler

Kids Sports: Bowlingregler

Bowling er et populært spil blandt voksne og børn. Bowling har eksisteret i tusindvis af år, med bowlingudstyr fundet i en egyptisk konges grav, der døde i 5200 B.C. Bowlingens regler kan virke forvirrende i starten, især til børn, men med tiden og praksis kan bowling være et sjovt spil og en hobby.

Spil fremskridt

Et spil bowling består af ti rammer. Hver tur til en bowler tæller som en ramme, og spilleren må kun rulle bolden to gange i hver ramme. At slå alle stifterne på en gang tæller som en strejke og spillerens tur er overstået. Hvis en strejke ikke opnås, får spilleren at rulle en anden bold. Hvis alle stifterne vælges under den anden rulle, betragtes det som et ekstra. Hvis en bowler træder over den ufuldkomne linje, mens han ruller bolden, vil eventuelle stifter slået ned igen blive spottet uden at tælle punkterne. Hvis tappene vælges af en kugle, der rulles ind i renden, tæller disse point heller ikke.

scoring

Scoring er baseret på antallet af stifter slået ned per tur. Hver pin slået ned er et værd værd. For et ekstra optager bowleren kun et skråstreg i det lille firkant i det øverste hjørne af den afspillede ramme. Ved næste tur bliver spilleren 10 plus det nye antal stifter slået ned. Hvis bowleren får en strejke, er den lille firkant markeret med en X og er scoret med 10 plus antallet af stifter slået ned for de næste to omdrejninger.

Game Etiquette

Det er vigtigt for bowlere at bære passende sko, da regelmæssige sko kan skade bowlingbanerne. Det er høfligt for bowlere at forblive bag de andre bowlers under deres tur. Bowling bør forblive i kun en bane pr. Person. Bowlers bør ikke stjæle andre spillere 'bolde uden tilladelse. Bowling etikette indebærer at være forberedt på hver tur og ikke få andre til at vente.

Del:
Kommentarer