Kids Soccer Chants & Skål

Kids Soccer Chants & Skål

At udføre skål og chants på børns fodboldkampe hjælper med at holde dem motiverede og bringer en sjov tone til spillet. Børn, der er på sidelinjen under et fodboldkamp vil hurtigt kede sig, så leder dem gennem skål hjælper dem med at blive underholdt og engageret. En god fodboldkamp for børn vil være nem at lære og få en rytme, der er let at følge. Chantsne bør også fokusere på at juble for deres hold i stedet for at basere en modstander og bør være passende for aldersgruppen.

Lav et score

"Make a score" chant bruges når et hold er nede og skal score et mål. Leder børnene gennem denne sang, hvis du bemærker, at de bliver modløse. Det er chanted i et rytmisk mønster.

"Kick den bold og lav en score! Kom på hold, vi vil se mere! Flyt de fødder! Fordi sejr er sød! "

Gentag hele sangen igen og igen, og få lidt højere hver gang.

Vis os Sådan kommer du ned

Fordi det kombinerer chanting og dans, "show us hvordan man kommer ned", munter bliver hurtigt en af ​​børnenes favoritter. En coach eller forælder vil lede chanten og beder børnene reagere hver gang de er adresseret. Håningen går:

"Hey [hold maskot]? Yeah! Hej [hold maskot]? Yeah! Vis os hvordan du kommer ned! Ingen måde! Vis os hvordan du kommer ned! OK - Jeg stomp mine fødder, og jeg boogie til takt. Jeg vender mig om og rører jorden og det er den måde, vi kommer ned! "

Ungene optræder den endelige linie, stomper deres fødder, danser, spinder i en cirkel, hugger sig til at trykke på jorden og derefter udfører et sidste dansesegment.

Kick vores fodboldbold

Alle børn sang typisk sammen under "kick vores fodboldkugler" jubel. Men du kan få en træner eller forælder skrige de første og tredje linjer for at holde børnene på rytme. Det går:

"Vi bærer ikke buer og nederdele. Vi bærer kun vores fodboldtrøjer! Vi leger ikke med babydukker. Vi sparker kun vores fodboldkugler! "

I slutningen kan du tilføje i en "Go [team mascot]!"

Classic Soccer Cheers

To klassiske fodboldhopper, som du kan lære og bruge med børn, er "Ole, Ole, Ole" og "Glory Glory." "Ole" er et spansk ord, og det oversættes som "bravo" på engelsk. "Ole, Ole, Ole" sang, der bruges af fodboldfans i hele verden, gentager ordet ole seks gange og starter derefter igen. I "Glory Glory" -sanget går det gentagne ord forud for holdets navn og sanges til melodien "Republikens kampsang." Begge sange bruges på professionelt og internationalt konkurrenceniveau, men er også passende for børn.

Del:
Kommentarer