Kenalog Injection Vs. Cortisone Injection

Kenalog Injection Vs. Cortisone Injection

Kenalog (triamcinolon) og cortison er to medlemmer af en klasse af medicin kaldet steroider, som undertrykker stoffer i kroppen ansvarlig for betændelse. Begge disse medikamenter er tilgængelige i injicerbar form.

Kenalog Anvendelser

Læger kan injicere Kenalog i sener til behandling af bursitis, epicondylitis (tennisalbue) eller senebetændelse, eller ind i indersiden af ​​en ledd til behandling af ledbetændelse, ifølge Drugs.

Cortisone Anvendelser

Læger kan injicere cortisone til smertelindring i led i hele kroppen, sener, pudse bursa sacs eller som en epidural medicin leveret i rygsøjlen, ifølge SpineUniverse. Cortisone injektioner indeholder også ofte lokalbedøvelse.

Bivirkninger

SpineUniverse citerer potentielle bivirkninger af kortisoninjektioner, der omfatter svækkelse af sener og blødgøring af ledbrusk. Potentielle bivirkninger af Kenalog-injektioner omfatter depression, anfald, hurtig vægtforøgelse og unormalt hjerteslag.

Cortisone Overvejelser

Læger og læger bruger ofte betingelserne kortisoneinjektion eller kortisonskud til at referere til en injiceret kombination af steroidmedicin og anæstesi, Mayo Clinic rapporter. Cortison skud indeholder derfor ikke nødvendigvis kortison.

Kenalog Overvejelser

Typisk reserverer lægerne brug af Kenalog injektioner til kortvarig lindring af forværrede eller alvorlige symptomer på inflammation, Drugs noter.

Del:
Kommentarer