Kæbekabling og vægttab

Kæbekabling og vægttab

Mange mennesker har taget drastiske metoder for at tabe sig. Ved ledningsføring af din kæbe lukket, tvinger du altid dig til at holde fast i en flydende kost, som i sidste ende vil give dig mulighed for at tabe sig. Kæbekabling er en simpel tandprocedure, og hvis du er sygdomsfremmende overvægtig, kan din læge anbefale det som et alternativ til gastrisk bypass- eller lap band-kirurgi.

Procedure

Kæbekabling udføres af en mundtlig kirurg eller ortodontist. Det er ikke invasivt og ingen anæstesi er nødvendig, da kæben og tænderne forbliver i en fast position via binding. Beslagene er bundet til de øverste og nederste tænder, og en tynd ledning bruges til at forbinde beslagene for at holde kæben i position. Beslag og ledninger er arrangeret for at holde din underkæbe halvt lukket og i hvilestilling, hvilket giver mulighed for moderat bevægelse, så du kan tale tydeligt, men forhindrer dig i at tygge fast mad.

Betydning

Forbindelsen af ​​kæben til behandling af fedme var populær i 1970'erne og 80'erne og synes nu at være blevet erstattet som en populær vægttabmetode ved gastrisk bypass og lap band surgery. Kæbekabler er dog stadig en effektiv tilgang til vægtreduktion. Målet med kæbekabler er at hæmme indtagelsen af ​​faste fødevarer, hvilket reducerer mængden af ​​kalorier du vil forbruge dramatisk. Ved at forbinde kæben kan du ikke tygge og i det væsentlige få alle dine næringsstoffer fra en flydende kost.

effekter

Ifølge Ted Rothstein er DDS, PhD, kæbekabler en sikker og relativt enkel tilgang til vægttab. Dr. Rothstein siger, at de sundhedsfarer, der er forbundet med gastrisk bypass, ikke er til stede med kæbekabler, da det er en ikke-kirurgisk procedure. For at opnå de maksimale vægttab fordele fra kæbekabler, anbefaler Dr. Rothstein dig at begrænse mængden af ​​højt kalorieholdige drikkevarer som mælk shakes og sportsdrikke.

Overvejelser

Ifølge en undersøgelse udført i British Medical Journal er kæbekabler en effektiv behandling for vægttab, da det begrænser indtagelsen af ​​mad. Når trådene er fjernet, genvindes der dog typisk vægt. For at opretholde vægttab anbefales det at bestemme årsagerne til hvorfor du overvandt. Når ledningerne er fjernet, og du begynder at spise fast mad igen, skal du holde fast i den rigtige kost og ernæring for at holde vægten væk.

Advarsel

Tjek med din læge, før du har din kæbe ledet for at se, om du er en egnet kandidat til denne metode til vægttab. Du bør ikke have denne procedure udført, hvis du har forudgående sundhedsmæssige forhold, der omfatter: en historie med kæbeforstyrrelser; en historie med bulimi eller anoreksi sundhedsproblemer, der kan påvirkes af en langvarig flydende kost.

Del:
Kommentarer