Karakteristik af god holdning

Karakteristik af god holdning

Du behøver ikke at blive født med en god indstilling. Bøger, film, videoer, kurser, grupper og bevægelser fremmer en positiv holdning til et vellykket liv. Den eneste ting, alle disse hemmeligheder-til-succeshistorier har til fælles er en god holdning. Skildpadden slog haren ikke, fordi han var hurtigere, men fordi han havde en bedre attitude. Henry Ford havde ret, da han sagde: "Uanset om du tror du kan, eller om du tror du ikke kan du har det rigtige."

Gode ​​tanker

Fra Norman Vincent Peales bog "Kraften til positiv tænkning" til EST-seminarer til sportspsykologi har søgningen efter succes konsumeret mennesker for evigt. En ting de er enige om er, at god holdning og gode tanker er uadskillelige. De med en god indstilling styrer deres tanker og holder dem positive. Dette påvirker deres resultater fra at prøve en ny aktivitet til at vinde en politisk eller fysisk race. Den ædelvindende fysiker Max Planck sagde: "Når du ændrer måden du ser på ting, tingene du ser på forandring." Tænker du kan lykkes er en nøgleegenskab for en god indstilling.

Selvsikkerhed

Dem med en god indstilling kender deres egen kapacitet. En karakteristisk for deres gode attitude er, at de accepterer dårlige resultater realistisk. De bliver ikke negative, hvis de ikke vinder første gang, de prøver noget, fordi de er realistiske om deres evner og talenter. Når de beslutter at prøve en ny udfordring, giver de det hele deres indsats og bliver så godt som de kan være og tager så meget glæde i at forbedre og deltage som at vinde eller slå modstander.

Positive kommentarer

Kommentarer påvirker holdning. Når du laver gode kommentarer, skaber du en positiv holdning både i dig og dem omkring dig. At dyrke en god indstilling gør dig den slags person, som andre gerne vil være sammen med, som bukker dine positive følelser. Et kendetegn ved dem med en god indstilling er, at de laver positive kommentarer om andre og sig selv. Uanset om det er at lære at spille tennis eller mægre en ligning, vil en god holdning få dig længere end intelligens eller evner og skabe et perspektiv på håb, siger academictips.org.

Taknemmelighed

En god indstilling stammer også fra taknemmelighed for det, du har lige nu. Tælle velsignelser er mere end trit --- det virker. Plejeproblemer kan ændre en holdning fra godt til ondt. Et kendetegn ved et positivt syn på livet er at være taknemmelig for de fordele, du besidder. Denne holdning skaber håb om, at du har flere gode ting at se frem til.

Klare mĂĄl

Et andet kendetegn ved en god holdning er at vide, hvad du vil have. Klare mål er nemme at definere og sætte en standard til at møde, hvilket giver dig motivation til at opnå dem. Ved at bestemme målene har de med en god holdning deres tanker og tillader sig at fokusere på, hvad det er, de skal gøre for at komme til, hvor de vil.

Del:
Kommentarer