Kan Sinus problemer forårsage ringing i ørerne?

Kan Sinus problemer forårsage ringing i ørerne?

Sinus tryk kan forårsage ubehag og problemer i hele hovedet. Uanset om det er i øjnene, næse eller ører, er brysttryk en kraftig kraft, der kan gøre en person til at føle sig træt, syg og umotiveret til at møde dagen. Som sinuskaviteten svulmer, kan den blokere af de normale luftveje i hele hovedet, hvilket forårsager ringe i ørerne og andre reaktioner.

Fakta

Bihulehulet hviler mellem begge ører som et tomt rum, der fanger uønskede luftpartikler ind i lungerne. Når sinuskaviteten er irriteret eller inficeret, kan den svulme og lægge for stort pres på øretrommen.

årsag

Ring i ørerne skyldes presningen af ​​det hævede hulhulrum på indersiden og mellemøret. Dette tryk får øre tromlen til at reagere med ring og smerte i hele øret.

effekter

Ringe i ørerne på grund af sinus problemer vil stige som sinus hulrum svulmer. Når du blæser din næse, vil ringen påtage sig en ny tonehøjde og ufølsomhed på grund af det ekstra tryk.

Forebyggelse

For at undgå at ringe i ørerne på grund af sinus tryk, tag en overkælds-decongestant for at berolige svulmen i sinuskaviteten, hvilket resulterer i en normal mængde tryk på øretrommen.

Behandling

Hvis ringen i ørerne skyldes bihulebetændelse (en bihulebetændelse), skal den behandles med antibiotika ordineret af en læge. Hvis ringen er et resultat af allergier, vil en daglig behandling af en antihistamin afhjælpe problemet.

Del:
Kommentarer