Kan jeg søge om Reebok sponsorater?

Kan jeg søge om Reebok sponsorater?

I verden af ​​sports mærker, reebok gik ind i århundredeskiftet uden samme clout som rivaler som Nike. Da virksomheden blev en del af Adidas, havde den lagt sig på at fremme sig som et fitnessfirma foretrukket af atletiske berømtheder. Fra 2014 sponsorerede Reebok kun kendte atleter og sportsforeninger. Dens krav er høje, da du praktisk talt skal være en stjerne i første omgang for at få opkaldet.

Plukker deres folk

Den enkle sandhed er, at du ikke kan søge om Reebok sponsorering som du kan søge om et job. Virksomheden har aldrig tildelt sponsorer, simpelthen fordi en atlet er ung, lovende og har brug for pengene. Reebok forventer, at sponsoratet giver positive salgs- og publicitetsresultater, og det når ud til de atleter, det ønsker. De mest sandsynlige kandidater er atleter, der allerede har professionel repræsentation gennem et større sportsbureau eller juridisk firma med speciale i sportsforvaltning.

Reeboks Heroes

Nogle typiske individuelle modtagere af Reeboks sponsorater er brødrene Eli og Payton Manning, stjerne National Football League quarterbacks, der har tjent en kombineret 15 Pro Bowl nomineringer fra 2014. Reebok sponsorerer nogle mindre kendte atleter som spartansk race vinder Hobie Call. Reebok har også dabbled i træk af fitness og mode, da tennisspiller Venus Williams behandlede begge i sin 2009-aftale, der løb gennem 2013.

Hvem skal snakke med

Hvis du tilfældigvis er en sportsstjerne eller en spirende, kan din ledelse lave en indledende Reebok-kontakt via marketingchefen på Reebok. Fra 2014 var det Matthew H. O'Toole. Alternativt, fra samme dato var David Baxter formand for Sportslicenser Division. Ethvert kontor kunne oprette et første møde eller henvise til en anden i Reebok med særlig interesse i din sport eller kandidatur.

Hvor skal man forbinde

Den første kontakt kan laves gennem Reeboks hovedkontor i Canton, Maine. Det generelle kontornummer er (781) 401-5000. Din ledelse skal være forberedt med sportsvideoer af dig i aktion. Præsentationen kan indeholde magasinhistorier og karaktertanker fra tidligere træner og ledere. Hele punktet er at vise en personlig historie, der forklarer den særlige værdi, du bringer til Reebok.

Del:
Kommentarer