Kan jeg naturligvis løfte sjældne bryster?

Kan jeg naturligvis løfte sjældne bryster?

Mens mange kvinder vælger brystkirurgi - eller mastopexy - for at løfte deres bløde bryster, søger andre efter flere naturlige løsninger. For dem, der ikke kan eller vil ikke tage den kirurgiske rute, er det bare den naturlige måde at have et strammere og mere løftet udseende på iført en passende passende bh.

Brystptosis

Brystsagning - eller brystptosis - opstår ofte efter graviditet eller betydeligt vægttab, når brystvæv og støttende ledbånd er strakt. I nogle tilfælde er aldringsprocessen skylden, fordi aldrende hud har tendens til at miste sin elasticitet. Der er også andre syndere som rygning, som - som ældning jeg - gør huden mindre elastisk og øger derfor din modtagelighed for at falde.

En god bh

Der er intet bevis for, at "helt naturlige" bryststrammende cremer, lotioner eller piller kan stramme strakt brystvæv eller løse ledbånd, og ingen mængde pushups vil øge dit bryst, fordi dine bryster ikke indeholder muskler. Din eneste "naturlige" mulighed er at bære en velegnet og støttende bh. Selv en fremragende bh vil ikke løfte dine bryster permanent, men iført en kan du give brystet et mere løftet udseende. Find en professionel montør og køb en bh, der har et bredt bånd, en opløftende undertråd og et stærkt stof. Bras strækker sig over tid, så udskift bras hver sjette til ni måneder for at opretholde en tæt og fuldt understøttende pasform.

Del:
Kommentarer