Kan jeg få strækmærker på mit ansigt?

Kan jeg få strækmærker på mit ansigt?

Strækmærker er stygge ar på kroppen, der skyldes hurtig vægtforøgelse, hvilket får huden til at strække hurtigere, end det normalt ville. Resultatet kan være ødelæggende. Strækmærker kan forekomme overalt, fra din bageste ende til dine lår til din mave og-ja-dit ansigt også.

Hvad forårsager strækmærker på ansigtet?

Strækmærker kan findes på enhver del af kroppen, der har potentiale til at gå op i vægt, herunder ansigtet. Den faktiske strækmærke opstår, når det mellemste lag af huden strækkes til det punkt, hvor det ikke længere bevarer nogen elastik. Ifølge webstedet All About Stretch Marks forekommer blødning på et mikroskopisk niveau, og det er, der forårsager de hævede lilla mærker, der kan findes på nyere stregmærker. Som skaden helbreder, efterlader den de traditionelle hævede stregmærker.

At slippe af med ansigtsstrækmærker

Mange mennesker med stregmærker holder håb om den øjeblikkelige kur. Mens der er kosmetiske produkter, der kan gøre strækmærker glattere og mindre mærkbare, er der ikke noget som en øjeblikkelig løsning til stregmærker. Kirurgiske metoder er den eneste metode, der virkelig kan have noget tæt på en øjeblikkelig virkning på strækmærker.

Gør strækmærker mindre bemærkelsesværdige

Det er nemt at skjule stregmærker på brystene, skinker eller ben med tøj. Men strækmærker på dit ansigt kan være sværere at skjule. Overveje at investere i selvbrændingslotion, da det kan mørke hudens farve og gøre strækmærker mindre mærkbare. Mange mennesker finder ud af, at deres stregmærker går væk med tiden. Hvis det ventende spil ikke virker for dig, er der andre muligheder.

Dermabrasion for strækmærker på ansigtet

Afhængigt af dit budget kan dermabrasion, kemiske peeling og laseroperation bruges til at fjerne uønskede strækmærker på dit ansigt eller andre steder på kroppen.

Med dermabrasion er huden frosset, og et instrument bruges til at "sænke" strækmærker og andre ufuldkommenheder. Dette bruges ofte til pockmarks fra acne såvel som andre ar på kroppen, men det kan også bruges til stregmærker på ansigtet.

Kemiske peeling til strækmærker

Tanken bag kemiske peeling er meget tæt på ideen bag dermabrasion. Med denne procedure påføres et kemikalie på ansigtet, hvilket får det til at blære og skrælle. Den nye hud, der vokser under det blærede lag, er normalt meget glattere og mere komplet end den oprindelige hud. Dette kan medvirke til at gøre stregmærker og andre fejl meget mindre mærkbare.

Over-the-counter Stretch Mark Behandlinger

De samme OTC-produkter, der bruges til at behandle stregmærker over hele kroppen, kan bruges på ansigtet. Sørg for at være sikker på, at produktet ikke vil tilstoppe dine porer eller forårsage en breakout. Din læge kan muligvis anbefale et godt produkt til brug på dine stregmærker. Krem og lotioner af alle typer er tilgængelige, og kakaosmør er længe blevet spioneret til anvendelse i forebyggelse og hærdning af stregmærker. Hver persons krop er anderledes, så forskellige metoder fungerer for forskellige mennesker.

Del:
Kommentarer