Kan jeg bruge en stationær cykel hver dag?

Kan jeg bruge en stationær cykel hver dag?

Træning på en stationær cykel giver en lav-effekt, bekvem og effektiv måde at styrke dine underkroppens muskler og forbrænde kalorier til at bygge den krop, du ønsker. Den hyppighed, hvormed du vælger at køre den stationære cykel, afhænger af din tidsplan og dit fitnessniveau, men hvis du er sund nok til det, kan du bruge en stationær cykel dagligt til mange fordele.

Anbefalinger til aerob træning

Enhver mængde ugentlig træning på den stationære cykel er gavnlig, men det amerikanske sundheds- og sundhedsministerium råder voksne til at tilstræbe mindst 150 minutters aerob træning med moderat intensitet pr. Uge for, hvad organisationen kalder "betydelige sundhedsmæssige fordele". Hvis du ønsker at modtage yderligere sundhedsmæssige fordele, foreslår instituttet at øge din træning for at inkludere mindst 300 minutter med moderat intensitet aerob træning om ugen.

Daglige træningsprogrammer

Hvis du er ny til motion, foreslår American College of Sports Medicine at starte med tre dage med at bruge den stationære cykel med en dags hvile mellem hver dag med motion. Gradvis opbygge op til fem dages motion, og hvis din krop er mere komfortabel, overveje at arbejde hver dag. Din tidsplan spiller en vigtig rolle ved at bestemme den tid du har til rådighed hver uge til din træning på den stationære cykel. MayoClinic bemærker, at du ikke vil opleve en stor forskel mellem at vælge at træne i flere korte udbrud i forhold til en forlænget session. Forudsat at du udøver, får du de mange fordele.

Medicinske overvejelser

Elite-atleter kan bruge en stationær cykel dagligt uden dårlige effekter, men hvis du ikke er i optimal sundhed, kan det medføre muskelstammer eller andre sundhedsmæssige problemer. Cleveland Clinic anbefaler at tjekke med din læge for at bestemme din ideelle træningsfrekvens, mens American College of Sports Medicine anbefaler at arbejde op til hyppig motion snarere end at hoppe direkte ind i en intens regime. Hvis du oplever smerte under træningen, skal du straks stoppe og undgå eller ændre øvelsen, indtil du er fri for smerte.

Stationære cykelfordele

Uanset om du ønsker at bevare din nuværende fysik eller tabe sig, er det en effektiv øvelse at køre på den stationære cykel. Denne øvelse forbrænder kalorier hurtigt; Harvard Medical School estimerer, at en 185 pund individ kan forbrænde 466 kalorier ved at træde kraftigt i 30 minutter. Ridning af den stationære cykel har minimal indflydelse på dine led, hvilket gør det til en ideel øvelse for personer, der er overvægtige eller som oplever knæsmerter under træning. En trænings træning kan også styrke dine knogler, hjælpe dig med at undgå sundhedsproblemer og reducere stress.

Del:
Kommentarer