Kan du spise popcorn på Atkins dietten?

Kan du spise popcorn på Atkins dietten?

Det kan være svært at finde snacks, der passer ind i Atkins kost, fordi de fleste almindelige snacks er højt i kulhydrater. Uanset om du vil kunne spise popcorn på Atkins diæten, afhænger af hvilken version af kosten du vælger, og hvilken fase du er i. Selvom det er tilladt, kan det være svært at passe det inden for din anbefalede kulhydratgrænse, før du nå vedligeholdelsesfasen.

Carbohydratindhold

En kop popcorn giver ca. 5 gram nettocarbs eller kulhydrater minus fiber. At spise popcorn på Atkins diæt, du har brug for at faktor i dens carb indhold.

Hvis du følger Atkins 20-kostplanen, kan du kun have 20 gram nettocarbs om dagen, som du hovedsageligt skal få fra grønne grøntsager og andre nonstarchy grøntsager, som udelukker popcorn. Du kan ikke have popcorn og andre hele korn indtil tredje fase af denne version af Atkins dietten.

Atkins 40-kostplanen tillader to gange kulhydraterne og lader dig også forbruge hele korn som popcorn samt nødder og frugter i op til to tredjedele af disse kulhydrater, mens de resterende tredjedel kommer fra grøntsager. Når du kommer tættere på dit vægttabsmål, øger du dit kulhydratindtag, hvilket gør det lettere at passe ind i en servering af popcorn.

Hvis du kan passe popcorn i din kost, skal du øve delkontrol. Den gennemsnitlige servering af popcorn er større end 1 kop, så sørg for at måle din snack.

Glykæmisk indeks

Atkins-kosten anbefaler fødevarer, der er lave på det glykæmiske indeks, hvilket betyder, at de ikke forårsager store stigninger i blodsukker, efter at du har spist dem. Fødevarer med lavt glykæmisk indeks har en score på 55 eller derunder, så popcorn gør det kun i denne kategori med et gennemsnitligt GI på 55.

Del:
Kommentarer