Kan du slippe af med underarmsflab ved at køre alene?

Kan du slippe af med underarmsflab ved at køre alene?

Løb gør kroppen godt - der er ingen tvivl om det. Men det er ikke altid nok til at få alle de sundhedsmæssige fordele, du ønsker. Hvis du vil tabe fedt for at slippe af med din underarmsflab, vil løb sikkert hjælpe - men det er kun en del af løsningen.

Spot Reduction

Spot reduktion - det vil sige at tabe fedt i et bestemt målområde - lyder som en vidunderlig ting. Men desværre kan du ikke tabe fedt i et bestemt område, som dine underarms. Hvis du vil miste flab under dine arme, skal du reducere dit samlede kropsfedt. Det kan tage tid, afhængigt af hvor meget overskydende fedt du har, men i sidste ende vil du kunne slippe af med de dumme arme.

Løbende fordele

Ifølge NetWellness - et websted for sundhedsinformation produceret af University of Cincinnati, Ohio State University og Case Western Reserve University - kan du hjælpe med at reducere underarmsflab med et ordentligt fitnessregime. Du bør inkludere 30 minutters moderat intensitetsøvelse, som let løbende, i din rutine mindst tre gange om ugen.

Løb og fedt tab

Kører i et moderat tempo på 5 mph, vil en 160 pund person brænde omkring 606 kalorier i timen. Du skal brænde ca. 3.500 kalorier for at tabe et pund fedt, så i denne hastighed skal du køre i næsten seks timer kumulativt. For en 200 pund person, øger kalorieforbrændingen til 755 kalorier i timen. Ved denne sats ville det tage mere end fire og en halv time at tabe et enkelt pund af fedt.

Sund kost

Selvom løb kan hjælpe med at reducere underarmsflab, vil det ikke være effektivt, hvis du blot spiser alle de kalorier, du brænder. Ifølge NetWellness er "en sund, velafbalanceret spiseplan vigtig i faldende kropsfedt." Se din læge eller ernæringsekspert for at få en tilpasset plan, der passer til dine behov. Men generelt bør du oprette et kalorieunderskud ved at reducere dit kalorieindtag og øge din træning for at tabe sig. Et sikkert underskud er mellem 500 og 1.000 kalorier om dagen. Dette virker til omkring 1 til 2 pounds af vægttab per uge.

Del:
Kommentarer