Kan du slippe af med en dobbelt kin?

Kan du slippe af med en dobbelt kin?

Overskydende fedt eller blød hud på grund af aldring kan give dig udseendet af en dobbelt hage. Hvor du opbevarer fedt er normalt et spørgsmål om genetik - og nogle gange er dette lagerplads ansigt og hage. Alt tygger og strækker sig i verden, vil ikke gøre den ekstra hage gå væk. Du har brug for en omfattende øvelse og kostregimen for at tabe fedt hele kroppen.

Øvelse at tabe fedt overalt

Øv med aktiviteter som jogging, dans aerobic, gå, vandre, cykle eller svømme de fleste dage om ugen for at forbrænde kalorier, som kan hjælpe dig med at tabe sig. Du skal også opbygge muskelmasse ved at træne de primære muskelgrupper i din krop, herunder ryggen, brystet, benene, hofterne, mave, skuldre og arme. Muskel er mere metabolisk aktiv end fedtvæv, så en slankere krop forbrænder flere kalorier hele dagen for at hjælpe med at reducere krops- og kernefedt.

Kosttilskud

Øvelse er kun en del af en hækreducerende ligning. En sund, delstyret kost fuld af magre proteiner, fedtfattig mælk, friske råvarer og fuldkorn understøtter din indsats i gymnastiksalen. Undgå stærkt forarbejdede fødevarer, især raffineret sukker og korn, som kan få dig til at pakke på de pund, der bidrager til en dobbelt hage. Som du taber, vil du mærke din krop og ansigt slank ned. Hvis din dobbelthage er et resultat af aldring, kan du dog ikke stramme den tilbage med motion eller kost.

Del:
Kommentarer