Kan du øge talje størrelse?

Kan du øge talje størrelse?

Hvis du vil øge din talje størrelse, ville den enkleste måde være at spise usunde fødevarer og få fat. Men hvad angår sundhed og fitness er det ikke ideelt. Uanset om du er en tynd person, der søger at bøf op, eller du er en hyppig træner, der søger mere masse rundt om din talje, øger du taljen størrelse ved at få muskler ikke fede.

Træning fokuseret på muskel

Din talje muskler omfatter rectus abdominis eller "six pack" muskler foran og obliques på siderne. Ifølge det amerikanske råd om træning (ACE) er de mest effektive øvelser til rectus abdominis cykelkampen, kaptajnens stol og motionskruncher. For det skråtliggende område skal du udføre kaptajnens stol, cykeltrykket og den omvendte knap. ACE anbefaler tre til fem sæt på otte til 12 gentagelser af hver øvelse, med korte genopretningstider imellem. Giv dig selv mindst 48 timers hvile mellem træning for at gøre det muligt for dine muskler at generere nyt væv.

Fødevarer til opnåelse af muskel

Ifølge Joe Stoppani, PhD og Joe Wuebben i "Muscle & Fitness" er ernæring 50 procent af ligningen for at få muskler. Spis 2 til 3 gram kulhydrater pr. Pund kropsvægt og 1 gram protein pr. Pund kropsvægt hver dag. ACE og "Muscle & Fitness" anbefaler også at spise kulhydrat og protein shakes før og kort efter vægt træning for endnu mere succes.

Del:
Kommentarer