Kan du k√łbe Diflucan uden recept?

Kan du k√łbe Diflucan uden recept?

Svampeinfektioner kan påvirke næsten ethvert område af kroppen. Eksempler er atletfod, oral thrush og genitale gærinfektioner. En række svampedræbende behandlinger er tilgængelige både i skranken og ved recept. Diflucan er et eksempel på en almindeligt foreskrevet antifungal behandling.

Hvad Diflucan er

Diflucan (fluconazol) er et antifungalt antibiotikum, der anvendes til behandling og forebyggelse af svampeinfektioner. If√łlge Drugs er Diflucan indikeret til behandling af en r√¶kke svampeinfektioner, herunder oral thrush, vaginale g√¶rinfektioner og systemiske g√¶rinfektioner. Det er ogs√• angivet til forebyggelse af svampeinfektioner for personer, hvis immunsystem er blevet kompromitteret af aids, en knoglemarvstransplantation eller kemoterapi.

Recept info

Diflucan og dets generiske fluconazol er i √łjeblikket kun tilg√¶ngelige p√• recept. Begge er tilg√¶ngelige i tabletter, oral suspension og intraven√łs injektion.

Andre mundtlige behandlinger

Diflucan er ikke den eneste orale svampedr√¶bende behandling. Andre indbefatter Lamisil-tabletter, clotrimazol og nystatin. Alle oral svampedr√¶bende behandlinger er i √łjeblikket kun tilg√¶ngelige p√• recept.

Over Counter Behandlinger

Flere antimykotiske behandlinger er tilgængelige uden recept. Disse omfatter clotrimazol, miconazol og tonolfat, som også kommer i receptstyrke versioner. Disse produkter er tilgængelige i forskellige former, såsom cremer, pulvere og suppositorier.

Del:
Kommentarer