Kan du købe Diflucan uden recept?

Kan du købe Diflucan uden recept?

Svampeinfektioner kan påvirke næsten ethvert område af kroppen. Eksempler er atletfod, oral thrush og genitale gærinfektioner. En række svampedræbende behandlinger er tilgængelige både i skranken og ved recept. Diflucan er et eksempel på en almindeligt foreskrevet antifungal behandling.

Hvad Diflucan er

Diflucan (fluconazol) er et antifungalt antibiotikum, der anvendes til behandling og forebyggelse af svampeinfektioner. Ifølge Drugs er Diflucan indikeret til behandling af en række svampeinfektioner, herunder oral thrush, vaginale gærinfektioner og systemiske gærinfektioner. Det er også angivet til forebyggelse af svampeinfektioner for personer, hvis immunsystem er blevet kompromitteret af aids, en knoglemarvstransplantation eller kemoterapi.

Recept info

Diflucan og dets generiske fluconazol er i øjeblikket kun tilgængelige på recept. Begge er tilgængelige i tabletter, oral suspension og intravenøs injektion.

Andre mundtlige behandlinger

Diflucan er ikke den eneste orale svampedræbende behandling. Andre indbefatter Lamisil-tabletter, clotrimazol og nystatin. Alle oral svampedræbende behandlinger er i øjeblikket kun tilgængelige på recept.

Over Counter Behandlinger

Flere antimykotiske behandlinger er tilgængelige uden recept. Disse omfatter clotrimazol, miconazol og tonolfat, som også kommer i receptstyrke versioner. Disse produkter er tilgængelige i forskellige former, såsom cremer, pulvere og suppositorier.

Del:
Kommentarer