Kan du drikke alkohol efter du fĂĄr en tatovering?

Kan du drikke alkohol efter du fĂĄr en tatovering?

At få en professionel tatovering er grund til at fejre. Drikkealkohol kan dog gøre et permanent stykke legems kunst til et alvorligt angreb på dit helbred. I betragtning af den rigtige tid til at helbrede, vil din tatovering se, hvordan den var designet til.

Immunsystem

Vores kroppe behandler alkohol som et gift, som immunsystemet udøver energi til at udvise. Helbredelse af en nylig tatovering er forsinket af indtagelse af alkohol, hvilket fører til en højere risiko for infektion.

Spræng og blod

Alkohol øger blodgennemstrømningen til huden, så det tatoverede område bløder mere end normalt, hvilket sænker scab og eventuel helingsproces.

Tager risikoen

Drikke efter at have fået en tatovering er ikke foreslået, men heller ikke en garanti for infektion. Behovet for at undergrave tatoveringssmerter kan være ekstraordinært og nemt ved at drikke alkohol, men sørg for at begrænse dit forbrug og øge din opmærksomhed på tatoveringsåret.

Tidsramme

Alle helbreder anderledes, så spørg din tatoveringsartist for en bestemt tidslinje, og når det ville være sikkert at drikke alkohol.

De fleste tatoveringer tager to til tre uger for at helbrede.

Fakta

Tatoveringer skaber et åbent sår, der kræver tentativ pleje. Som de fleste sår skal de rengøres regelmæssigt med det rigtige produkt og forsigtigt for at forhindre ar.

Tatoveringer kan være smertefulde og er ikke for alle. Tænk grundigt, inden du får en tatovering; de er for evigt.

Del:
Kommentarer