Kan du bruge Frontline pĂĄ mennesker?

Kan du bruge Frontline pĂĄ mennesker?

Frontline er et produkt, der bruges til at kontrollere lopper og flåter på hunde og katte. Med en ansøgning holder medicinen lopper og ticks off af dit kæledyr i en hel måned, før den skal genanvendes. Denne form for beskyttelse mod at blive bidt kan friste nogle mennesker til at forsøge at bruge Frontline på sig selv eller andre familiemedlemmer. På dette tidspunkt bliver det et spørgsmål om sikkerhed for de involverede mennesker.

Anvendelse pĂĄ mennesker

Frontline er et pesticid med en aktiv ingrediens kaldet fipronil. Fipronil er blevet undersøgt hos rotter for at overvåge mulige bivirkninger på grund af langvarig brug af det. Ifølge Ask-the-Vet blev fipronil fundet muligvis neurotoksisk for hunde såvel som de rotter, der var involveret i undersøgelsen, udført af K.A. Jennings og andre ved Murray State University i Kentucky. Undersøgelsen blev offentliggjort i Veterinary and Human Toxicology Journal i 2002. Rotterne blev dog udsat for en meget højere mængde fipronil end den gennemsnitlige Frontline dosis. Ud over at finde ud af, at kemikaliet er potentielt neurotoksisk, fører undersøgelsen også til, at kemikaliet klassificeres som et muligt humant carcinogen. Et kræftfremkaldende stof er et stof, der kan forårsage kræft. Der er også risiko for hudirritation på stedet for eksponering for fipronil. Vets og groomers modtog en advarsel i 1996 med hensyn til mulig forurening fra øget eksponering for Frontline. Af disse grunde er brugen af ​​Frontline på mennesker uheldig.

Alternativer til mennesker

Styring af lopper til mennesker er stadig en mulighed uden brug af petmedicin som Frontline. Begyndelse med at slippe af med lopper rundt om i dit hjem kan hjælpe. Du kan gøre brug af loppebomber for at slippe af med lopper i dit tæppe eller møbler. Hold dine kæledyr godt beskyttet mod lopper ved at behandle dem med medicin, loppekamper eller loppebade. Kig ind i brug af insektvækstregulatorer for at slippe af med lopper. Disse forbindelser kommer som sprøjter, piller eller tilsætningsstoffer til fødevarer. Vakuum grundigt, herunder eventuelle kæledyrs sengetøj, du måtte have. Dette fjerner et stort antal potentielle æg i deres sengetøj. Når du først har behandlet dit hjem med loppebehandling, skal du muligvis foretage en anden behandling for at sikre, at der ikke er nogen æg der er blevet udklækket og genfestet.

Omkring dit hjem eller udenfor, prøv at bruge citronella stearinlys for at forhindre lopper i at komme rundt. Citrus er en naturlig loppebestandighed. Cedar er også et loppebestandigt middel, som du kan bruge. Prøv at lægge cedertips omkring dit hjem eller brændende cederstearinlys. For at fælde lopper skal du fylde en overfladisk beholder med varmt sæbevand; så skinn en lampe på den. Lopper bliver tiltrukket af varmen, men sæbet forhindrer dem i at hoppe ud.

Del:
Kommentarer