Kan du bruge en bilbatterilader til at oplade en golfvogn?

Kan du bruge en bilbatterilader til at oplade en golfvogn?

Golf cart batterier som mange marine batterier er dybe cykel batterier. Dykcyklusbatterier holder en opladning i meget længere tid end andre typer batterier, ifølge BatteryStuff. Deepcycle batterier kan bruges længere, før de skal oplades, hvilket gør dem ideelle til både og golfvogne. Når dit golfvogn batteri skal oplades, kan du bruge en bil batterioplader, så længe der tages nogle forholdsregler.

Brug korrekt spænding

De fleste bilbatterier er klassificeret til enten 12 volt eller 6 volt applikationer, med en knap for at skifte frem og tilbage mellem de to typer. Tjek dine golfvogn batterier for at bestemme, hvilken spænding de er, før du begynder. Juster bilens batterioplader til den rigtige spænding.

Tilslut batteriet

Brug en skruenøgle til at frakoble batterikablerne fra batteriet og løft derefter batteriet ud af golfbilen. Anbring batteriet på et klart arbejdsbord og tilslut den positive (røde) ledning til den positive batteriterminal og den jordbundne (svarte) ledning til den negative batteriterminal.

Se opladningen

Sæt opladeren i en stikkontakt, og tænd den for at begynde at oplade batteriet. Sørg for regelmæssigt at kontrollere opladningsmåleren på opladeren for at sikre, at batteriet ikke bliver overladet. Generelt skal batteriet ikke sidde på opladeren i mere end seks timer.

Del:
Kommentarer