Kan Benadryl forĂĄrsage forstoppelse?

Kan Benadryl forĂĄrsage forstoppelse?

Benadryl Brug

Benadryl er en populær antihistamin, der oftest anvendes til behandling af symptomer forbundet med allergi og forkølelse. Imidlertid kan Benadryl også bruges til at lindre symptomer relateret til bi-sting, gift eg / ivy og kyllingepok. Benadryl indeholder diphenhydramin, som er den aktive ingrediens, der klassificerer dette lægemiddel som en antihistamin. Andre almindelige klager, der kan lindres med Benadryl, omfatter: hoste, bevægelsessyge, kløe, løbende næse, nysen, vandende øjne, elveblest, udslæt, manglende evne til at falde i søvn og godartede former for Parkinsons sygdom.

Benadryl Bivirkninger

Selv om bivirkningerne af Benadryl ikke er alvorlige, hvis de er erfarne, kan de forårsage ubehag og kan kræve brug af en alternativ behandling. En af de mest almindelige bivirkninger af Benadryl er forstoppelse. Andre bivirkninger af Benadryl omfatter: diarré, døsighed, svimmelhed og kvalme. I nogle individer, især børn, kan Benadryl forårsage spænding og manglende evne til at sove. Mens spænding og manglende evne til at sove er faktisk symptomer, der almindeligvis behandles med Benadryl, er ofte disse bivirkninger oplevet hos personer, der behandles for andre symptomer, såsom allergi eller kløe.

Behandling af forstoppelse forĂĄrsaget af Benadryl

Hvis en person, der tager Benadryl, oplever forstoppelse, vil forstoppelsen fortsætte, så længe lægemidlet er taget. Hvis forstoppelse ikke forårsager problemer som mavesmerter eller kvalme, kan en lille ændring eller modifikation af kosten hjælpe med at lindre nogle af det ubehag, der er forbundet med forstoppelse. At ændre kosten ved at øge mængden af ​​fiber kan hjælpe med at forbedre eller eliminere forstoppelse. Fiber kan tilsættes ved at øge mængden af ​​fuldkornsbrød og korn, havregryn, friske frugter og grøntsager spist dagligt. Derudover kan drikkekonserves være til gavn. Hvis prune juice ikke er ønskeligt, tolereres ofte trunsaft med æblesaft, idet der anvendes lige store dele af hver. Hvis forstoppelse fortsætter efter stigende kostfiber, kan et mildt afføringsmiddel være nødvendigt. Hvis personen er et barn, skal du kontakte lægen før du starter med afføringsmidler.

Advarsel

På grund af Benadryl forårsager svimmelhed, døsighed og søvnighed hos nogle individer, anbefales det ikke at bruge farligt maskiner, køre bil eller udføre farlige aktiviteter, før man bliver fortrolig med Benadryls personlige bivirkninger. Derudover bør enkeltpersoner undgå at drikke alkohol, mens de tager Benadryl, da alkohol kan intensivere disse bivirkninger.

Del:
Kommentarer