Kalorier brændt under skovlning

Kalorier brændt under skovlning

Selv om det ikke er sandsynligt at være en aktivitet, du vil logge på som en regelmæssig "træning", vil shoveling helt sikkert føje til din indsats for at forbrænde kalorier. Ifølge Harvard Health Publications vil du brænde omkring så mange kalorier, der skyder sne, som du ville løfte vægte eller bruge en trappe-maskine - og mere end du ville lave aerobic.

Kalorier pr. Minut

Antallet af kalorier du kan forbrænde med en given aktivitet afhænger af flere faktorer, herunder din vægt og dit anstrengelsesniveau. Harvard Medical Schools vurderinger lagde kalorierne brændt skovle sne på følgende:

  • EN 125 pund person kan forvente at forbrænde 180 kalorier om 30 minutter, eller 6 kalorier pr. Minut
  • EN 155 pund person kan forvente at forbrænde 223 kalorier om 30 minutter, eller 7,43 kalorier pr. Minut
  • EN 185 pund person kan forvente at forbrænde 266 kalorier om 30 minutter, eller 8,86 kalorier pr. Minut

Husk dog, at det er gennemsnit, og det faktiske antal kalorier, du brænder, kan være mere eller mindre. Du vil have en tendens til at forbrænde flere kalorier, når du skovler våd sne, da det har tendens til at veje mere, såvel som når du skubber i hurtigere hastighed, eller når du scooping større mængder med hver skovlefulde.

Sikker Shoveling

Som med alle udendørs aktiviteter, pas på at undgå overbelastning og skade. For at beskytte ryggen, bøj ​​knæene og straks benene op for at løfte skovlen opad. Udfør også en opvarmningsaktivitet, såsom at gå eller jogge let for at få dit hjerte og dine muskler klar til intensiteten af ​​skovlning.

Del:
Kommentarer