Kalorier brændt klatring trapper

Kalorier brændt klatring trapper

Trappe klatring er ikke kun et middel til at komme fra en etage til en anden, det er også en solid form for motion. Ifølge Duke Universitys menneskelige websider kan trappeklatring hjælpe dig med at tabe dig, reducere dit dårlige kolesterol og hjælpe dig med at opbygge stærke muskler, knogler og led. Det er også en fremragende kaloriebrænder. Antallet af kalorier, som du brænder klatrer trapper, afhænger af den type trappeklatring du gør og din vægt.

Gå op ad trappen

At gå op ad trappen er vanskeligere end at gå på fladt terræn, så det bør ikke være overraskende, at det er en god kaloriebrænder. Hvis du vejer 130 pund, kan du forvente at forbrænde omkring 413 kalorier pr. Time med trappevandring. En 160 pund person vil brænde endnu mere, omkring 508 kalorier pr. Time. Hvis du vejer 190 pund, kan du forvente at brænde i området 606 kalorier pr. Time.

Løber op ad trappen

At køre op ad trappen er en betydeligt vanskeligere måde at klatre på, og det brænder meget mere kalorier end blot at gå op ad trappen. Hvis du vejer 130 pounds, vil du brænde omkring 826 kalorier i en times trappeforløb. Hvis du vejer 160 pounds, vil dette stige til ca. 1.005 kalorier. Ved 190 pund kan du brænde omkring 1.211 kalorier pr. Time.

Trinmaskiner

Trinmaskiner giver udøvelse af trappe klatring uden ulejligheden, at den faktiske trappe klatring kan udgøre for dem omkring dig. Du kan variere intensiteten af ​​en trinmaskine for at påvirke kalorieforbrændingen. I et let tempo vil en 130 pund person forbrænde 360 ​​kalorier i timen på træmaskinen, men i høj intensitet øges det til 543 kalorier. En 160 pund person vil forbrænde 442 kalorier ved den leteste ende af spektret og 667 kalorier med høj intensitet. For en 190 pund person er intervallet mellem 528 og 796 kalorier pr. Time.

Stair Climber

En anden mulighed, hvis du hellere vil træne i gymnastiksalen end på den faktiske trappe er at bruge en trappe tredemølle eller trappe klatrer. Klatring en trappe tredemølle i en time brænder omkring 472 kalorier, hvis du vejer 130 pounds. Hvis du vejer 160 pund, kan du forvente at brænde tættere på 580 kalorier i timen. For en 190-pund individ brænder trappebåndet endnu mere til ca. 692 kalorier pr. Time.

Del:
Kommentarer