Junior High Wrestling Banket Ideer til Awards

Junior High Wrestling Banket Ideer til Awards

Junior high school wrestlers sætter i mange timers praksis for møder, udover møderne selv. Tidsforpligtelsen er stor og tilføjes til skolearbejde, familie og sociale liv. Sådanne dedikerede børn fortjener en præmie banket i slutningen af ​​sæsonen. Dekorationer, favoriserer og mad er alle en del af processen, når man planlægger en brydning banket. Mens det vigtigste aspekt ved banketten er at anerkende det hold, der dedikerede deres egen tid til sporten, bør hver enkelt wrestler være rost for deres kontinuitet for at følge deres forpligtelser over for deres sport, deres hold og deres fællesskab.

favoriserer

Alle på holdet arbejdede hårdt, dedikeret deres tid og energi og gav deres alle i løbet af sæsonen. For dette fortjener hver wrestler et lille mindeværdige at tage hjem som en måde at fejre sæsonen på. På hver wrestlers sæde placeres et lille indrammet billede af ham og hans træner eller måske ham midt i en sejrlig kamp eller endda et billede af hele holdet sammen. Lad hver wrestler tage hjem sit eget billede i slutningen af ​​natten.

Catering

Hvis dit brydningsteam har budgettet, er det bedst at ansætte en caterer for at imødekomme banketten. De wrestlere vil sætte pris på indsatsen for at behandle dem til god mad. Men ikke alle hold har den slags budget, i hvilket tilfælde skal du finde en alternativ måde at imødekomme banketten på. Prøv at spørge til lokale restauranter at donere mad til banketten. Det er en ekstra bonus, hvis en af ​​de wrestlers har en forælder, der ejer en restaurant eller sportsbar. Hvis alt andet fejler, spørg forældrene om at danne et udvalg for at imødekomme banketten ved hver en skål. Udpeg særlige retter til hver forælder på udvalget, så du ikke ender med en kartoffelsalat og ti plader af chokoladechips.

Dekorationer

Dekorationerne på banketten skal repræsentere holdånd og skolefarver. Dæk hver tabel med en duge i skolefarver. Da de fleste skoler har to primære farver, kan du skifte farver på borde for ekstra effekt. For eksempel dekorere ulige taletabeller i røde og lige taletabeller i sort. Dekorer midten af ​​tabellerne med trofæer, der blev vundet af brydeholdet i løbet af indeværende sæson. Dette er ikke kun en måde at dekorere bordene på, men at genkende spillernes hårde arbejde og resultaterne af det hårde arbejde på samme tid. Tilføj til holdånden ved at koordinere farverne på andre ting på bordet, såsom at bruge sorte servietter på røde borde og røde servietter på sorte borde.

Priser

Giv præmier til de wrestlers. Dette anerkender desuden det hårde arbejde og dedikation af hver af de wrestlers på holdet. Trophies for den mest værdifulde spiller, de fleste pins, mest forbedrede og bedste wrestler skal gives til den udpegede vinder i hver kategori. Du kan få trænerne til at afgøre, hvem der får hver pris eller du kan få holdet til at stemme privat for, hvem de synes mest fortjener at vinde hver kategori.

Del:
Kommentarer