Junior College i Georgien Med Fodbold Programmer

Junior College i Georgien Med Fodbold Programmer

National Junior College Athletic Association (NJCAA) er den ledende organ for intercollegiate atletik til toårige gymnasier i USA. Etableret i 1938 i Fresno, Californien, så administratorer et behov for at etablere et klart system, hvor alle junior college-atletik blev overvåget for at håndhæve retfærdighed og lige vilkår.

Georgien konkurrerer i region 17 i NJCAA for alle sportsgrene undtagen fodbold, fordi kun en skole i staten, Georgia Military College, har et fodboldprogram.

Skolehistorie

Georgia Military College (GMC) blev grundlagt i 1879 i Milledgeville, Georgien, den tidligere borgerkrigs hovedstad i staten. GMC er oprindeligt oprettet som et militært forårsbordsprogram, og er vokset til det, der nu omfatter en liberal arts junior college, en gymnasium og en mellemskole. En af kun fem militære junior colleges i landet, GMC er et toårigt studieprogram og uddannelse, der slutter med kandidater, der bliver bestilt som hærofficerer.

Akademikere og omkostninger

I 1950 udpegede krigsafdelingen GMC som en milit√¶r institution og ceded statslige statsomr√•der til uddannelsesm√¶ssig brug. Med undervisningspriserne p√• $ 105 pr. Kredittimme, g√•r den 5.000 studerende tilmelding gennem kollegiet's Character Educational Program. Med v√¶gt p√• milit√¶re idealer blev programmet designet til at sikre eleverne "lad v√¶re med at m√łde etiske udfordrere og er bedre forberedt p√• at v√¶re ledere". Karakteruddannelsesprogrammet er af afg√łrende betydning i GMC-missionen.

fodbold

GMC fodboldprogrammet har eksisteret siden 1991 og har haft en stor national succes. Efter at have vundet Junior College National Championship i 2001, har GMC fodbold ogs√• v√¶ret national runner-up to gange, afsluttet s√¶sonen rangeret i top 5 fem gange og de √łverste 15 seks gange og spillede i otte sk√•l spil.

Bortset fra holdsucces har GMC fodboldspillere også modtaget mange individuelle anerkendelser. I alt 354 spillere, hvoraf 230 af stipendierne, har spillet på fireårige programmer. Siden 1994 har GMC fodbold haft 56 amerikanere, og 44 spillere er gået på at spille professionel fodbold - 30 i NFL, seks i CFL og otte i Arena League - inklusiv to, 2005 NFL All-Rookie Team valg, Odell Thurman og Derrick Wimbush.

Del:
Kommentarer