Ivory Soap & Restless Leg Syndrome

Ivory Soap & Restless Leg Syndrome

Ifølge National Institute of Neurological Disorders and Stroke (NINDS) er Restless Leg Syndrome (RLS) en neurologisk lidelse, der forårsager fornemmelser i benene og kan forstyrre søvn. Nogle mennesker behandler denne lidelse selv ved at glide en bar af elfenben i deres lagner.

Ă…rsager til RLS

Årsagerne til RLS er ukendte, men omkring halvdelen af ​​tilfældene forekommer hos familier, der foreslår et genetisk træk, ifølge NINDS. Forskere har også knyttet RLS til andre faktorer, der omfatter, men er ikke begrænset til, anæmi, diabetes, graviditet og nogle receptpligtige lægemidler.

Ivory Soap Connection

Der er mange accepterede medicinske behandlinger til RLS. Men en usædvanlig behandling er ansat af seniorer over hele landet. Ifølge Patty of Grandmas-wisdom synes det at afskrække symptomerne på RLS ved at placere en bar af elfenben i sædene i nærheden af ​​benene.

Patient Insight

Fru Jeanne Beggy og venner i det sydvestlige Pennsylvania har brugt Ivory såpe til at behandle RLS i mere end et årti. Ingen af ​​disse kvinder minder om, hvor ideen kom fra, men hver sværger ved den. Vitnesbyrd om effektiviteten af ​​dette middel er på internet diskussionsfora.

Producent Insight

En Ivory-repræsentant, der blev spurgt om RLS-behandlingen, skrev: "Folk fortæller ofte om de usædvanlige anvendelser, de har fundet for [vores produkter]... selvom vi ikke kan opmuntre denne type produktanvendelse... Vores produkt vil gøre, hvad vi designet til at gøre. Disse er de eneste anvendelser, vi kan anbefale. "

Ekspertindsigt

RLS og dets symptomer kan indikere andre alvorlige forhold. Personer, der tror, ​​at de lider af disse symptomer, opfordres til at søge råd fra en læge, uanset om de bruger ibenholdige sæbe metoden eller ej.

Del:
Kommentarer