Isbryderaktiviteter til individuel rĂĄdgivning

Isbryderaktiviteter til individuel rĂĄdgivning

Isbryderaktiviteter giver kunderne en ikke-truende måde at begynde at udvikle et terapeutisk forhold til en terapeut på. Ifølge artiklen "Journal of Consulting and Clinical Psychology", "Måling af terapeutens indvirkning på patientens terapeutiske udvikling" fører et positivt forhold mellem en terapeut og en klient til mere positive behandlingsresultater i terapi. Isbrydere giver mulighed for terapeuter at tilbyde enkle og sikre aktiviteter for at hjælpe kunderne med at føle sig mere komfortable.

FormĂĄlet med isbrydere

Kunderne oplever nogle gange svært ved at komme i gang med at tale med en terapeut. Deling af personlige problemer og intime detaljer med en fremmed skaber angst for de fleste mennesker. Mange mennesker, der søger behandling, oplever angstlidelser eller humørsygdomme, hvilket gør talterapien overvældende. For personer med en traumehistorie føles deling af detaljer, der blev holdt hemmelige i årevis, ganske skræmmende. Isbryderaktiviteter hjælper folk med at opbygge et tillidsforhold til en terapeut.

Isbrydere med børn

Håndværk og kunstværk giver en stor isbryder til børn. Farve, tegne eller skabe simple håndværk giver børn mulighed for at have det sjovt, når man bygger rapport. Nogle børn nyder godt af ikke-direktivskunst, mens andre kræver en smule opmuntring og anmoder om ideer fra terapeuten. Fysisk aktivitet giver mulighed for at øge et deprimeret barns humør og energi. Blot fysiske aktiviteter, såsom at slå en ballon frem og tilbage, hjælper mange børn til at blive mere snakkesalige.

Isbrydere med unge

Ungdom er langsom til at varme op til en terapeut, især hvis det ikke er deres ide at deltage i behandlingen. Spil et ikke-terapi-relateret spil, såsom et kortspil, for at engagere en ungdom og give en mulighed for at hjælpe hende med at slappe af. En anden aktivitet, der hjælper med at opbygge tillid, omfatter at stille klientens spørgsmål om deres kan lide og ikke lide. Spørg ikke-truende spørgsmål om klientens foretrukne mad eller tv-show. Så spørger klienten terapeuten at svare på de samme spørgsmål.

Isbrydere med voksne

Lette samtaleemner, som f.eks. Kæledyr, aktiviteter, som klienten nyder at deltage i eller vejret, giver en isbryder til mange voksne kunder. Andre kunder nyder godt af mere strukturerede isbrydere. Udfyld et genogram eller stamtræ for at give en kunde mulighed for at begynde at åbne op for sit liv på en struktureret måde. Opret en tidslinje af klientens væsentlige begivenheder for at give mulighed for at dele fakta om hans historie.

Del:
Kommentarer