Inversion Tables Vs. Inversion Stole

Inversion Tables Vs. Inversion Stole

Inversion er en metode til at lindre rygsmerter. Det menes, at ved at hænge på hovedet eller invertere dig selv, at tyngdekraften kan frigøre noget af trykket på smertestillende led. Den strækkebevægelse på en lige men modsat måde at stå på, slapper af musklerne. Inversion terapi kan også være meget nyttigt for mennesker, der lider af et spinal problem, fordi det lindrer pres på rygsøjler.

Inversion Tables

En af mulighederne for at udnytte inversionsterapi er at bruge en inversionstabel. Et inversion bord er en barneseng med støvler eller bløde ankelbøjler i den ene ende og en lille pude til nakke komfort på den anden. Brugeren vil manchette hendes ankler ind i inversionstabellen og stå lige op. Ved at læne sig baglæns, drejer bordet langsomt baglæns, indtil du er i nøjagtig samme position men på hovedet. Ved at holde den samme position kan din rygsøjle strække og aflaste trykket ved at lægge det samme tryk i modsat retning fra, hvornår du står.

Inversion Stole

Inversion stole arbejder på samme måde som inversionstabeller, men den modsatte spænding bruges primært til at lindre rygsmerter. Inverterstolen giver dig mulighed for at sidde ned under brug og holder knæene låst i en siddeposition, mens du er på hovedet. Ved at holde knæene bøjede i stedet for lige er hovedparten af ​​gravitationstræk fokuseret på brugerens rygsøjle frem for hele kroppen. Brug af en inversionsstol gør det muligt for dig at strække dine hvirvler.

Fordele ved inversion tabeller

Den største fordel ved at bruge et inversionstabellen er, at det giver dig mulighed for at reducere trykket på alle dine led på en gang. Inversion tabeller kræver, at du opretholder en stående stilling, der ligeledes reverserer al stress på dine muskler og led. Inversion tabeller er beregnet til at lindre ledsmerter og rygsmerter, mens du strækker dine muskler.

Fordele ved inversion stole

Inversion stole er beregnet til at strække ryggen og dekomprimere dine rygsøjler. Stolen version af inversion bordet er mere effektiv for backaches relateret til spinal problemer og skade, fordi placeringen af ​​brugeren gør tyngdekraften koncentrere sig om rygsøjlen. Det omvendte tyngdekraften trækker trykket på ryggskiver og nerver, så brugeren kan føle sig lindring fra rygsmerter.

Sundhedsrisici

Inversion stole og borde er begge designet til at hjælpe brugeren med at lindre hendes rygsmerter symptomer. Der er dog en risiko, der kan involveres i at vende trykket på ryggen, især på ryggen. Brugere med alvorlige spinalproblemer som komprimerede eller sprængte rygsøjler risikerer at forårsage mere skade ved at ændre trykket på diskene, selv i modsat retning. Hvis du har kronisk ryg- eller spinalproblemer, skal du konsultere en læge, inden du bruger inversionsteknikker til smertelindring.

Del:
Kommentarer