Instruktioner til Sportline Stopur 240

Instruktioner til Sportline Stopur 240

Sportline 240 Stopwatch er et multifunktions stopur, der tilbyder timere til split og single events; Indstillinger for måned, dag og tid en alarm; et stødresistent tilfælde; og en 40-tommers lanyard for nem at bære. At lære at betjene de forskellige funktioner er relativt simpelt og tager kun et par minutter.

Brug af timere

Trin 1

Fjern plastfilmen fra frontdisplayet, og træk batteribeskyttelsesfladen ud af stopklappens bagside, inden du bruger enheden. For at begynde at bruge timeren, tryk på midterknappen øverst på stopuret, og hold den nede, indtil displayet viser 0:00.

Trin 2

Tryk på højre-knappen øverst på stopuret for at begynde at bruge timeren. Tryk på den samme knap for at stoppe timingen. Tryk på venstre-knappen på toppen af ​​stopuret for at nulstille timeren.

Trin 3

Tryk på højre-knappen øverst på stopuret for at begynde at bruge split timer. Tryk på venstre-knappen på toppen af ​​stopuret for at splitte tid. Tryk igen for at frigive.

Trin 4

Gentag efter behov for flere split tider. Tryk på højre-knappen på toppen af ​​stopuret for at stoppe timingen.

Trin 5

Tryk på venstre-knappen øverst på stopuret for at nulstille timeren.

Ur og alarmfunktioner

Trin 1

Tryk på midterknappen øverst på stopuret tre gange for at skifte til tidsvisningstilstand.

Trin 2

Tryk på venstre-knappen på toppen af ​​stopuret for at vælge minutter på uret displayet. Tryk på højre-knappen øverst på stopuret for at ændre tallene på displayet til den ønskede tid.

Trin 3

Tryk på venstre-knappen på toppen af ​​stopuret for at skifte til timetilstanden. Tryk på højre-knappen øverst på stopuret for at skifte til den ønskede tid. Gentag disse trin for at ændre dato, måned og dag på displayet. Tryk på midterknappen øverst på stopuret for at forlade tidsvisningstilstanden.

Trin 4

Tryk på midterknappen øverst på stopuret to gange for at indstille alarmen. Tryk på venstre-knappen øverst på stopuret for at vælge timer og minutter for alarmen.

Trin 5

Tryk på højre-knappen øverst på stopuret for at skifte mellem timer og minutter. Tryk på midterknappen øverst på stopuret for at afslutte alarmtilstanden.

Del:
Kommentarer