Instruktioner til smøring af den eneste F80 tredemølle

Instruktioner til smøring af den eneste F80 tredemølle

At have en tredemølle i dit hjem er et alternativ til at deltage i et motionscenter, men at eje dit eget træningsudstyr kræver ansvaret for at opretholde det. Sole F80 er en model af løbebånd til brug i hjemmet for at holde sig i form, men ligesom enhver anden form for træningsudstyr, er det meget vigtigt at holde det kørende. Efter 50 timers brug af din tredemølle skal du følge instruktionerne til smøring af enheden.

Løft forsigtigt op på løbebåndet af løbebåndet lige nok til at glide flasken smøremiddel under bæltet. Klem flasken for at sprøjte smøremidlet på dækket, ikke bæltet. Sprøjt smøremidlet midt i dækket - brug hele flasken til at dække dækket fra forsiden til bagsiden. Sprøjt ikke smøremidlet på dækkets eller bælgens kanter.

Træd på løbehjulets gelænder og sæt nøglen ind i tastsporet på konsollen. Tryk på knappen "Start" for at tænde for konsollen, og tryk derefter på knappen igen for at få bæltet i bevægelse. Bæltet begynder at rulle ved.5 mph.

Tryk på "Hurtig" knappen for at øge hastigheden til 2 mph - hastigheden vil blive vist på konsollen. Når bæltet er i denne hastighed, skal du begynde at gå på den. Ved at gå på bæltet spredes smøremidlet jævnt på dækket og bunden af ​​bæltet.

Fortsæt med at gå i fem minutter for at smøre maskinen helt. Brug håndskinnerne, mens du går, da bæltet kan glide og glide på grund af smøremidlet. Når du er færdig, skal du træde på håndskinnerne og fjerne tasten for at slukke for maskinen. Du vil nu kunne bruge din tredemølle som normalt.

Del:
Kommentarer