Instruktioner til Shock Doctor Mouthguard

Instruktioner til Shock Doctor Mouthguard

Mundvagter er et vigtigt stykke beskyttelsesudstyr til mange sportsgrene. En korrekt monteret mundhule beskytter både tænderne og kæben. Fagfolk får ofte tilpassede mundvagter designet af en tandlæge eller ortodontist. Mens disse giver den mest komfort og bedste beskyttelse, er de dyre. Shock Doctor er blevet en af ​​de mest brugte kommercielle mundvagter og giver god beskyttelse og en noget tilpasset pasform.

Valg af mundvagten

Vælg en mundstykke type og størrelse. Shock Doctor tilbyder et bredt udvalg af mundvagter i forskellige designs og farver i både ungdoms- og voksenstørrelser (se Supplerende ressourcer). Nogle beskytter kun de nederste tænder, nogle er lavprofil for de øverste tænder, og nogle beskytter både de øvre og nedre tænder og hjælper med at beskytte kæben mod slag. Shock Doctor tilbyder også mundvagter, der kan binde til en ansigtsmaske på en hjelm og dem, der simpelthen glider ind i munden. Nogle er også designet specielt til at arbejde med bøjler.

Forbereder mundvagten

Fyld en kasserolle med vand og bring den til kog. Sænk mundvagten i kogende vand i 90 sekunder (ikke over 90 sekunder). Tunge tag skal vende ned i vandet. Fjern mundvagten fra gryden med en slidsesked og kør den under afkølet vand i 1 sekund for kun at afkøle overfladetemperaturen.

Montering i munden

Ved hjælp af et spejl skal du række mundvagten op med midterlinien af ​​de øverste tænder; brug tungen mærket på munden for at centrere det. Placer mundvagten i de øverste tænder, tunge mærket vendt opad, tryk det først ind i molarerne, så de forreste tænder. Når du har monteret den på de øverste tænder, skal du bringe den nedre kæbe fremad og justere den med munden. Sug al luften ud af munden og tryk mundvagten på dine tænder gennem dine kinder, og hold den der i 20 sekunder. Fjern munden og kør den under køligt vand i 30 sekunder. Test pasningen ved at sætte den tilbage i munden. Hvis den ikke passer korrekt, gentag processen.

Del:
Kommentarer