Instruktioner til Guard Dog Blade Guards for skøjter

Instruktioner til Guard Dog Blade Guards for skøjter

Når på isen giver skarvbladernes skarpe kanter skateren glider og bevæger sig glat over overfladen. Når de er ude af isen, slår de hårde overflader disse blade og gør bevægelsen vanskelig for brugeren. Den rigtige pasform til bladsvagter sparer slid på skøjterne. Guard Dog vagter er designet til at give en skræddersyet pasform til skøjter for at beskytte dem, mens de er ude af isen og beskytte andre fra de skarpe kanter, mens de ikke er i brug.

Mål længden af ​​bladet fra spids til spids. Find midten og markér stedet med en vaskbar markør.

Placér et af stykkerne af Guard Dog knivbeskyttere på fronten af ​​bladet. Markér stedet på bladet, der passer til bladets midterpunkt. Skær vagten på dette tidspunkt ved hjælp af en kasse eller kniv.

Placer den anden halvdel af Guard Dog-bladbeskyttelsen på bagsiden af ​​bladet. Markér hvor kniven møder midten. Mål 1 / 8th of an inch mod bagsiden af ​​vagt og skær skærmen på dette punkt.

Gentag denne proces til den anden skate.

Fastgør forbindelsesfjedrene. Skru fjedrene på plads med de forudgående huller i vagterne. Den ene ende af fjedrene fastgøres til et stykke af vagt og den anden ende forbinder de to stykker sammen.

Del:
Kommentarer