Instruktioner for vægtvagter skalaer

Instruktioner for vægtvagter skalaer

Weight Watchers skalaer er designet til at blive brugt i forbindelse med et Weight Watchers vægttab program. De er elektroniske vægte, hvilket betyder, at de giver en digital læsning af din vægt til den tiendedele af et pund. Opsætning af en Weight Watchers-skala er meget enkel og kan være en nyttig vejledning til vægttabs succes, når det bruges til at overvåge fremskridt på Weight Watchers ernæringsprogrammet.

Indstil det

For at indstille Weight Watchers-skalaen skal du fjerne al den ydre emballage og vende den over. Der er en skifte på undersiden af ​​skalaen, som giver dig mulighed for at vælge pund eller kilo som din vægtmåling efter eget valg. Drej kontakten til den rigtige side. Skub toppen af ​​batterirummet op, også på undersiden af ​​skalaen, og skub et 3V lithiumbatteri indeni. Indstil skalaen på en plan overflade.

Brug af skalaen

Tryk på midten af ​​skalaen med tåen for at tænde det digitale display. Skærmen vil læse "888.8", mens vektvagter skalaen slukkes. Når skærmlæsningen skifter til "00.0", er den klar til at måle din vægt. Hvis du forsøger at bruge skalaen før "00.0" vises, vil vektvagterens skala ikke være i stand til at veje dig.

Træd på skalaen, placer en fod på hver af metalfølerpladerne, og hold stille. Det digitale display blinker flere gange og viser derefter din vægt. Hvis meddelelsen "Err" vises på skærmen, betyder det, at din vægt overstiger Weight Watchers-skalaens grænse (400 pounds). Hvis "Lo" vises på skærmen, betyder det, at batterierne skal ændres.

For bedste resultater

Når du bruger vektovervågningsskalaen til at overvåge dine fremskridt, er konsistens nøglen. Væg dig selv en gang om ugen, på samme tid på dagen, på samme sted og iført det samme tøj. Dette vil give dig den bedste ide om, hvordan du laver.

Lad aldrig Vægt Watchers-skalaen falde eller skubbe, da den er meget følsom og let brudt. Lad det ikke blive vådt.

Del:
Kommentarer