Instruktioner for Teeter Hang Ups

Instruktioner for Teeter Hang Ups

Hvis du lider af en degenereret eller herniated disk, ischias eller nakke smerter, eller selvom du bare søger at styrke dine kerne muskler og forbedre din kropsholdning, kan du drage fordel af inversion. Teeter Hang Ups inverterer kroppen på forskellige måder for at opbygge styrke og forbedre fysisk sundhed. Du vil gerne finde et bord, der passer til dine behov og lærer at bruge det korrekt. Sørg for at tjekke med din læge inden invertering, da det kan være farligt for dem med hjerte eller andre sundhedsmæssige problemer.

Manuelle HangUps

Vær ikke bange for din inversionstabel. De første par gange kan være lidt skræmmende, men du får det hurtigt nok. Sørg for at have nogen med dig de første få gange, du forsøger at bruge den. Få dem til at få øje på dig, mens du forsøger at blive placeret. Sørg for at vende langsomt, når du er monteret og fastspændt. Prøv at sænke ca. 10 grader hvert 30. sekund, indtil du er helt omvendt. Dette vil hjælpe med at eliminere chok og massiv blodhastighed i hovedet. Du bør bruge de samme forholdsregler, når du kommer op for at undgå svimmelhed eller svarte outs. Tag det langsomt og nemt, og du bliver god. Hvis din læge er enig, så prøv at hænge i mindst fem minutter. Det skal være nok tid til at give mulighed for at strække og styrke uden at skubbe den for langt. Når du er blevet vant til din Teeter Hang Up, prøv at svinge frem og tilbage og side til side på en kontrolleret måde. Styret svingning kan hjælpe med at maksimere og intensivere din strækning. For at få de fulde fordele ved at vende dig, bør du prøve at bruge din Teeter Hang Up hver dag.

Motoriserede Hang Ups

Hvis du er vild med ideen om en manuel inversionstabel, kan du finde inversionsstole eller motoriserede borde efter eget valg. Motoriserede inversionstabeller roteres ved hjælp af interlocking gear, der drejer bordet ved at trykke på en knap. Du kan indstille kontrollerne til at stoppe ved enhver grad af inversion, og disse tabeller virker uden brugerspecifikke justeringer. Disse ophæng er enklere at bruge, men er betydeligt højere i omkostninger end de manuelle versioner. Teeter stole er lidt mindre skræmmende, da du er tættere på jorden, og der er ikke helt så stor risiko involveret.

Del:
Kommentarer